Wat Geef Je Je Dochter Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Je Dochter Voor Het Nieuwe Jaar?
Wat Geef Je Je Dochter Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Geef Je Je Dochter Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Geef Je Je Dochter Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Zita zingt 'Samen voor altijd' | Blind Audition | The Voice Kids | VTM 2024, April
Anonim

Het nieuwe jaar nadert, de feestelijke drukte vult de winkels, de pagina's op internet staan vol met reclameaanbiedingen. Het is tijd om op zoek te gaan naar cadeaus voor familie en vrienden. Dit is natuurlijk een plezierige en lastige bezigheid, maar ziet u, het is niet eenvoudig om een keuze te maken, zeker niet als het gaat om het kiezen van cadeaus voor uw dochter.

Wat geef je je dochter voor het nieuwe jaar?
Wat geef je je dochter voor het nieuwe jaar?

Cadeau volgens leeftijd

Je dochter is nog vrij klein, ze is pas een jaar oud. Op deze leeftijd maakt het de baby niet uit wat ze voor het nieuwe jaar zal krijgen, maar voor de ouders is het erg belangrijk wat haar eerste geschenk zal zijn. Kies iets nuttigs voor je dochter. Dit kunnen speelgoed zijn om in te baden, waarmee kinderen graag in het water spetteren, interessant fel speelgoed, een ontwikkelingstapijt, piramides met grote heldere details. Een bijtring komt van pas - een educatief speelgoed dat in wisselwerking staat met de vijf organen van het kind.

Natuurlijk kun je iets van kleding kopen, maar je baby zal zo'n cadeau nog niet kunnen waarderen.

Voor meisjes van 2 tot 5 jaar kan de kerstman een mozaïek met grote details, constructeurs, puzzels onder de kerstboom leggen. Je dochter zal ook dol zijn op deze schattige knuffels. Een set kindergerechten met afbeeldingen van personages uit sprookjes zal de toekomstige gastvrouw verrukken. En je kunt zorgzame ouders genezen met een kinderkit voor een dokter. Op deze leeftijd houden meisjes ervan om met poppen te spelen en echte rollen op te voeren. Het zou leuk zijn om wat kleine verschillende poppen voor je meisje te krijgen. Kinderen begrijpen op zo'n jonge leeftijd nog niet de materiële waarde van speelgoed, dus koop een niet te duur cadeau.

Je kleintje zal het aantal en de verscheidenheid aan speelgoed waarderen, niet hun hoge kosten.

Een geschenk met betekenis

Op de leeftijd van 6 en tot 10 jaar begint het kind een creatieve periode. Verschillende tekensets helpen je kleine meid de tekentechniek onder de knie te krijgen. Voor een kapperspakket met stapsgewijze instructies voor het maken van kapsels en een model (pop) met lang haar, zal uw dochter u zeer dankbaar zijn. Daarnaast kun je kralen en haarspelden kopen om je haar te versieren. Educatieve en educatieve boeken, een verscheidenheid aan notitieboekjes en notitieboekjes moeten aanwezig zijn in cadeausets. Het kind groeit gaandeweg op, speelgoed verdwijnt naar de achtergrond. Van groot belang zijn omvangrijke encyclopedieën met kleurrijke illustraties en interessante boeken. Op deze leeftijd zijn meisjes al dol op mooie jurken, nieuwe schoenen, strikken en allerlei soorten haarspelden.

Meisjes ouder dan 10 jaar krijgen meer cadeaus voor volwassenen voor de nieuwjaarsvakantie. Uw dochter zal blij zijn met een kleine make-uptas gevuld met de kleine dingen die nodig zijn voor haar leeftijd. Een mooie spiegel, een originele doos, een polshorloge, een kleine portemonnee, parfum - dergelijke geschenken zullen je meisje duidelijk maken dat ze al een jongedame is geworden.

Als je dochter een tiener is, geef haar dan een modieuze gadget en ze zal je zeker dankbaar zijn.

Aanbevolen: