Wat Geef Je Een Meisje 13 Jaar?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een Meisje 13 Jaar?
Wat Geef Je Een Meisje 13 Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Meisje 13 Jaar?

Video: Wat Geef Je Een Meisje 13 Jaar?
Video: 13 jaar oud en zwanger 2024, Mei
Anonim

Het is niet zo eenvoudig om cadeaus te kiezen voor meisjes van 13 jaar oud. Dit is tenslotte de puberteit, wanneer een meisje voelt dat ze geen kind meer is, maar nog geen volwassene. Daarom moeten de geschenken worden gekozen op basis van het geslacht van de adolescent. Tegelijkertijd moet rekening worden gehouden met de interesses en voorkeuren van de held van de gelegenheid.

Wat geef je een meisje 13 jaar?
Wat geef je een meisje 13 jaar?

instructies:

Stap 1

De keuze van een geschenk hangt af van de specifieke feestdag. Is het bijvoorbeeld Internationale Vrouwendag, dan kun je je beperken tot een klein cadeautje. Dit kunnen accessoires voor mobiele telefoons zijn in de vorm van een buitengewoon hoesje, hanger; een mok met een foto van een meisje of een foto van haar favoriete muziekgroep; T-shirt met origineel patroon en jouw favoriete motto; interessante sleutelhanger, mini mp3-speler, cd met een computerspel, enz.

Stap 2

Kies een verjaardagscadeau voor een tienermeisje serieuzer, maar op basis van uw financiële mogelijkheden. Reken je op een klein bedrag, dan kun je een headset doneren voor op je computer of mobiele telefoon. Waarschijnlijk wordt het een draadloze computermuis met verschillende snelheden, een nieuwe generatie toetsenbord of een goede koptelefoon. Geef een laptop, tablet of mobiele telefoon van het nieuwste model als je een breed scala aan mogelijkheden hebt. In ieder geval zal het kind blij zijn met een of ander modern wonder van technologie.

Stap 3

Je kunt niet fout gaan als je je meisje een pluche dier van elke grootte geeft. Volgens statistieken geven de meeste meisjes van 13-14 jaar de voorkeur aan zacht speelgoed. Een bijna universeel cadeau voor een kind van deze leeftijd is ook een spaarvarken met een "cool" ontwerp. Dit geschenk zal de tiener leren om geld te sparen voor sommige van zijn behoeften, om zijn uitgaven te plannen. Het is handig om de tiener educatief speelgoed te bieden: een mierenboerderij, een bordspel, enz.

Stap 4

De familieleden en vrienden van het meisje kennen waarschijnlijk al haar hobby's goed. Maar het is beter om van tevoren de muzikale en kleurvoorkeuren van het kind te controleren, of ze graag leest, wat geïnteresseerd is. Houd er ook rekening mee dat het voor een tiener op deze leeftijd gemakkelijk is om gefascineerd te raken door iets nieuws. Als een meisje bijvoorbeeld geen interesse toont in lezen, dan kun je haar boeien met literatuur door een modern e-book te doneren. Upload van tevoren bestanden met boeken die geschikt zijn voor haar leeftijd.

Stap 5

Wek de interesse van het meisje in sport door haar een fitball, rolschaatsen, een lidmaatschap van een sportschool of zwembad, een hometrainer of een fiets aan te bieden. Vooral als ze er lang over gedroomd heeft. Sportuitrusting zal van onschatbare waarde zijn voor het groeiende lichaam. Omdat het op 13-jarige leeftijd is dat de meeste adolescenten moeilijkheden ondervinden door het onvermogen om de juiste houding aan te houden. Dit komt door de toegenomen groei en vertraging in de vorming van het spierkorset.

Stap 6

Behaag de jongedame met puur meisjesachtig plezier: jeugdcosmetica, elegante sieraden, mooie outfit of schoenen. De meeste meisjes op 13-jarige leeftijd streven er tenslotte naar om eruit te zien als een volwassene. Dit is precies de leeftijd waarop je cosmetica kunt gaan gebruiken. Het is echter beter om al deze aankopen samen met de jarige te doen om rekening te houden met alle subtiliteiten van haar smaak.

Stap 7

De meeste meisjes houden ervan om betrokken te zijn bij de inrichting van het interieur van hun kamer. Geef haar daarom snuisterijen die schattig zijn voor het hart: een fotolijst, een bankkussen, kleurrijk beddengoed of een vloerkleed, enz. Om niet te worden verward met de keuze, bestudeert u vooraf het kleurenschema in haar kamer en smaak.

Aanbevolen: