Welke Bekende Mensen Zijn Jarig Op 20 Oktober

Inhoudsopgave:

Welke Bekende Mensen Zijn Jarig Op 20 Oktober
Welke Bekende Mensen Zijn Jarig Op 20 Oktober

Video: Welke Bekende Mensen Zijn Jarig Op 20 Oktober

Video: Welke Bekende Mensen Zijn Jarig Op 20 Oktober
Video: Maandreading oktober 2021 2024, April
Anonim

Mensen geboren op 20 oktober gaan regelmatig van het ene uiterste naar het andere. Ze kunnen barmhartig en genadeloos tegelijk zijn. Hun acties of reacties zijn bijna niet te voorzien. Beroemdheden als Danny Minogue, Viggo Mortensen en John Krasinski werden geboren op 20 oktober.

Welke bekende mensen zijn jarig op 20 oktober
Welke bekende mensen zijn jarig op 20 oktober

Danny Minogue

Danielle Jane Minogue werd geboren op 20 oktober 1971. Ze is een modeontwerper, tv-presentator, fotomodel, theater- en filmactrice, auteur van vele liedjes, een beroemde Australische zangeres.

Danny is het jongste kind van Carol en Ronald Minogue. Haar zus Kylie is een wereldberoemde zangeres, haar broer Brendan is een televisiecameraman. Dannia verscheen begin jaren 80 voor het eerst op televisie in de talentenjacht Young Talent Time. Ze was ook te zien in de soapserie Home and Away.

Dannia Minogue's solo-onafhankelijke carrière als zangeres begon in 1991. Dit was de release van de debuutsingle Love and Kisses. Daarna werd het gelijknamige album uitgebracht, dat met succes door het hele land werd verkocht.

Het is vermeldenswaard dat Dannia op de musical Olympus nog steeds in de schaduw van haar oudere zus Kylie moet blijven, ondanks vele prijzen en erkenningen.

Viggo Mortensen

Viggo Mortensen werd in 1958 in New York geboren. Verjaardag - 20 oktober. Dit is een Amerikaanse acteur. Hij kreeg de grootste populariteit na het filmen in de trilogie "The Lord of the Rings". Mortensen werd geboren in het gezin van een Amerikaan en een Deen. Hij groeide lange tijd op in Venezuela en Argentinië, waardoor hij de Spaanse taal perfect onder de knie had. Het is om deze reden dat er al heel lang vraag naar is in Spaanstalige films.

Viggo Mortensen begon zijn acteercarrière op Broadway in de jaren tachtig. Bij verschillende gelegenheden ontvingen zijn vroege werken goede recensies van theaterrecensenten.

In de bioscoop debuteerde de acteur vrij laat, op 26-jarige leeftijd. Het was het schilderij "The Witness", waar hij speelde met Alexander Godunov.

Viggo Mortensen speelde in een groot aantal schilderijen en werd meer dan eens bekroond met verschillende prijzen en erkenningen. Naast het werken in de filmindustrie, is de acteur dol op zang en fotografie, publiceert hij boeken met zijn verhalen en gedichten, richtte hij de uitgeverij Perceval Press op.

John Krasinski

John Burke Krasinski is de volledige naam van een Amerikaanse acteur, scenarioschrijver en filmregisseur. Hij werd vooral bekend door zijn opnames in de tv-serie "Office", waar John Jim Halpert speelde. Krasinski werd geboren in Massachusetts, Boston.

De acteur speelde in verschillende tv-series en in films als "Dreamgirls", "On Your Judgment", "Exchange Vacation", "Repentance" en anderen.

In 2006 werd John Krasinski door People Magazine uitgeroepen tot Sexiest Men. Vaak is de acteur te zien in verschillende commercials.

Aanbevolen: