Wat Geef Je Een 4-jarig Kind Voor Zijn Verjaardag?

Inhoudsopgave:

Wat Geef Je Een 4-jarig Kind Voor Zijn Verjaardag?
Wat Geef Je Een 4-jarig Kind Voor Zijn Verjaardag?

Video: Wat Geef Je Een 4-jarig Kind Voor Zijn Verjaardag?

Video: Wat Geef Je Een 4-jarig Kind Voor Zijn Verjaardag?
Video: ALLES KOPEN WAT MIJN NICHTJE VAN 4 JAAR AANRAAKT! *Challenge* 2024, Mei
Anonim

Bij het kiezen van een cadeau moet je allereerst rekening houden met de voorkeuren van de baby. Zo krijgt een jonge modevrouw een beautykit en een toekomstige man een radiografisch bestuurbare auto.

wat moet een cadeau zijn voor een 4-jarige baby?
wat moet een cadeau zijn voor een 4-jarige baby?

De tijd gaat snel, soms merken ouders zelf niet hoe de ene verjaardag wordt vervangen door de andere, en nu is de geliefde zoon of dochter 4 jaar oud. Zowel ouders als talrijke gasten beginnen hun hoofd te breken over wat ze een kind van 4 jaar voor zijn verjaardag moeten geven. Wat is dan het beste cadeau?

Cadeau voor een jongen

Het is geen geheim dat alle jongens gek zijn op auto's. Natuurlijk staat het huis waar de toekomstige man en de beschermer wonen er vol mee, dus je kunt proberen de jarige te verrassen met een set verzamelauto's of motorfietsen. Het is op deze leeftijd dat educatieve themaspellen van pas komen - een baan met raceauto's die met een vriend of vader kunnen worden bestuurd, een spoorlijn en allerlei ondergrondse garages, waarvan de vloeren zijn verbonden door kronkelende sporen. Vandaag in de uitverkoop vindt u interactieve tapijten met wegen, gebouwen en zebrapaden erop gedrukt - een 4-jarige jarige zal ongelooflijk blij zijn met zo'n geschenk.

Wat kun je een 4-jarige jongen nog meer geven voor zijn verjaardag? Elk bordspel - hockey, voetbal, biljart enzovoort. U kunt een verkeerslicht voor kinderen kopen dat uw kind de verkeersregels leert. Vergeet dingen niet die altijd in prijs waren en zullen zijn, ongeacht het geslacht van het kind: boeken, rollers, schaatsen, sleeën, een fiets, een helm, bescherming en dergelijke.

Cadeau voor een meisje

Wat geef je een 4-jarig meisje voor haar verjaardag? Er wordt aangenomen dat het beste cadeau voor een meisje een pop is. Dat klopt natuurlijk, maar je kunt ook een speciale kinderwagen voor haar doneren, een ledikantje, een huisje, kleding en allerlei accessoires. Op deze leeftijd komen borden en huishoudelijke apparaten van pas - een magnetron, een stofzuiger, een kassa met cheques en geld, een wasmachine en andere huishoudelijke artikelen die de huishoudelijke vaardigheden van het meisje ontwikkelen. Speciale sets voor schoonheid worden gewaardeerd door elke fashionista en prinses, we hebben het over een set kindercosmetica, allerlei soorten haarspelden, linten, haarsieraden, handtassen en armbanden.

Kinderen van beide geslachten zullen blij zijn met een gedoneerd dier - een kitten, hamster, puppy of vis, natuurlijk alleen als er een voorafgaande overeenkomst met hun ouders is. Zowel de jongen als het meisje kunnen op hun verjaardag naar het uitgaanscentrum worden gebracht of door animators uit te nodigen.

Het is de moeite waard om de mogelijkheid te overwegen om naar een circus, park, museum, café, planetarium, enzovoort te gaan. Als een kind naar medicijnen verlangt, kunt u een speciale EHBO-doos doneren, als u wilt tekenen - een schildersezel met verf. Ook plasticine en allerlei bouwers komen aan de orde, evenals een speciale kindercomputer met educatieve spelletjes, alfabet en tellen.

Aanbevolen: