Hoe Organiseer Je Je Eerste Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Je Eerste Verjaardag
Hoe Organiseer Je Je Eerste Verjaardag

Video: Hoe Organiseer Je Je Eerste Verjaardag

Video: Hoe Organiseer Je Je Eerste Verjaardag
Video: Weekvlog #18: JELLE'S 1E VERJAARDAG! 2024, April
Anonim

Na de geboorte van je langverwachte kind, bracht je een heel jaar door in constante zorg en opwinding, vreugde van de eerste bewuste lettergrepen en acties. De eerste verjaardag van je baby is aangebroken! Om dit ontroerende evenement onvergetelijk te maken, is het de moeite waard om na te denken over hoe het te organiseren.

Hoe organiseer je je eerste verjaardag
Hoe organiseer je je eerste verjaardag

Noodzakelijk

Decoraties, ballonnen, cadeau, cake, kaarsen

instructies:

Stap 1

Vier de allereerste verjaardag van je baby in een kleine kring van familie en vrienden. Je jarige is te jong om de omvang van het vakantieplezier te waarderen en volledig te beseffen dat hij in het middelpunt van de belangstelling staat. Bespreek het onderwerp geschenken van tevoren om mogelijke herhalingen en verschillende moeilijkheden te voorkomen. U kunt ook bespreken wanneer gasten vertrekken, zodat ze zich verspreiden als dat nodig is.

Stap 2

Observeer de dagelijkse routine van je jarige. Als je de gebruikelijke routine doorbreekt, kan de baby in tranen uitbarsten en op een heel andere manier op de voorbereide vakantie-evenementen reageren dan je zou willen. Kies een tijdstip om gasten te ontvangen op basis van het slaappatroon van uw kind. Dan zal de baby blij zijn om gezichten van dichtbij te zien en weer iets nieuws te leren. De meest geschikte tijd voor de viering is 16.00 uur.

Stap 3

Versier aan de vooravond de babykamer en de kamer waar het feest wordt gehouden. U kunt een beroep doen op de diensten van specialisten, of u kunt alles zelf bereiden. Een paar originele papieren gordijndecoraties, veilige ballonnen en een nieuw speeltje brengen meteen de feeststemming in huis. Verse bloemen moeten zeer voorzichtig worden gebruikt. Sommigen van hen kunnen allergieën en verschillende emotionele reacties bij de baby veroorzaken. Daarom kan kennis van de eigenschappen van sommige planten een noodzaak worden.

Stap 4

Zorg ervoor dat u uw kind vertelt en laat zien hoe u uw huis of appartement hebt ingericht en waarom. Laat het hem weten, raak en speel met deze voorwerpen. Het is belangrijk dat hij eraan gewend raakt om in een ingerichte kamer te zijn.

Stap 5

Weiger een banaal familiefeest. Bedenk een origineel menu. Het kan een kleine maar stevige buffettafel zijn. Kleine sandwiches, toast, taartjes en veel fruit zouden een geschikte traktatie zijn. De aandacht van de gasten wordt gevestigd op de held van de gelegenheid, en niet op de tafel gedekt met salades. Maak een zoete traktatie. Zorg voor de kleine taart met de eerste kaars uitgeblazen door je volwassen peuter. Er kunnen verschillende eenvoudige spelletjes worden georganiseerd, vooral als er meer kinderen onder de gasten zijn. Doe wat traditionele activiteiten: de eerste haarlok knippen, hand- en voetafdrukken maken, enz.

Stap 6

Verbied uw kind niet om vrijuit zijn emoties te uiten, laat de gevoelens van feest en vreugde in zijn geheugen blijven, en niet uw klachten over vuile handen, kleding, enz. Probeer dergelijke situaties zonder meer te vermijden of te corrigeren. Blijf af en toe alleen met je baby. Dit geeft hem de mogelijkheid om een pauze te nemen van overmatige indrukken en kalm en opgewekt te blijven. Aan het einde van de avond kun je gaan wandelen en tegelijkertijd de gasten begeleiden.

Stap 7

Vergeet de muziek niet. Muziek mag niet opdringerig en te luid zijn. Gebruik je camera en camera om de allereerste verjaardag van je baby vast te leggen.

Aanbevolen: