Zo Vier Je Je Eerste Verjaardag

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Je Eerste Verjaardag
Zo Vier Je Je Eerste Verjaardag

Video: Zo Vier Je Je Eerste Verjaardag

Video: Zo Vier Je Je Eerste Verjaardag
Video: Pippi Langkous 02 'Pippi gaat boodschappen doen' 2024, April
Anonim

De eerste verjaardag van de baby is voor elke ouder een gedenkwaardig en spannend moment. Een evenement als dit is een geweldige gelegenheid om vrienden en familieleden samen te brengen om het einde van het eerste levensjaar van een kind te vieren. Gebruik eenvoudige en eenvoudige tips om u te helpen een vakantie voor uw baby voor te bereiden.

Zo vier je je eerste verjaardag
Zo vier je je eerste verjaardag

Het is nodig

Feestdecoraties, verlanglijstje, kinderanimatie en vakantiemenu

instructies:

Stap 1

Maak het jezelf niet moeilijk. Sommige moeders worden gek om het beste eerste verjaardagsfeestje voor hun baby te organiseren. Probeer je te herinneren wanneer je een jaar oud was en je ouders je verjaardag vierden. Hoogstwaarschijnlijk herinneren zich, net als miljoenen andere mensen, zo'n gebeurtenis niet. Dit betekent dat uw kind zich deze vakantie ook niet zal herinneren. Maak het feest gemakkelijker en u haalt het meeste uit de hoeveelheid vrije tijd die u kunt doorbrengen met uw vrienden, jarige en familie.

Stap 2

Versier je huis. Ballonnen geven een feestelijke sfeer, bevestig ze aan meubels en muren, strooi ze op de vloer. Koop feestbanners en kleurrijke posters en kinderhoeden. Maak een muurkrant "Mijn prestaties" of "Mijn eerste levensjaar".

Stap 3

Creëer korte-termijnactiviteiten voor de kleintjes. Uw kind zal vast niet de enige peuter op het feest zijn en veel ouders zullen proberen hun kind te kalmeren. Om meer tijd in alle rust door te brengen, komen uw activiteiten goed van pas. Dit kan zijn: beeldhouwen uit plastic materialen of tekenen, kinderboeken bekijken of dansen.

Stap 4

Maak een lijst. Alle kinderen zijn verschillend van elkaar, het is best moeilijk om het juiste cadeau voor hen te kiezen. Help uw gasten met advies over wat uw baby precies nodig heeft. Dit zal u helpen bezuinigen op nutteloze geschenken.

Stap 5

Vermaak de kinderen. Bied ze leeftijdsgebonden spellen aan. Geef je kleintjes een speelruimte. Voorzie iedereen van ballen, tekenbladen en potloden. Bubbels zullen elk kind verrukken. Zorg voor de muziek, laat het tekenfilmliedjes zijn. Vergeet niet om elk kind een klein verrassingsgeschenk te geven.

Stap 6

Denk na over het menu. Zorg eerst voor de kinderen. Koop: sappen en fruit, yoghurt en wrongel, koekjes en diverse puree uit blik. Voor zowel volwassenen als kinderen kunt u malse gehaktballetjes met aardappelpuree bereiden, evenals een plantaardig bijgerecht. Wij bereiden koude hapjes, salades en sandwiches voor een volwassen tafel. Vergeet niet dat zelfs gewone gerechten een feestelijke uitstraling kunnen krijgen. Leg ze op een interessante manier neer en versier ze. Je kunt de taart in de winkel kopen, vergeet niet de nummer één kaars te kopen.

Stap 7

Gebruik wegwerpservies. Nu is er in de winkels een grote selectie van dergelijke gerechten met verschillende patronen voor kinderen. Kinderen breken haar niet, en moeder bespaart tijd bij het afwassen na de vakantie.

Stap 8

Zorg ervoor dat de camcorder of camera is opgeladen. Leg de meest interessante momenten vast: een mooie kamer en cadeautjes ontvangen, alle gasten en een gedekte tafel, kaarsjes uitblazen en blije ouders.

Aanbevolen: