Eerste Stappen Bij De Voorbereiding Van De Bruiloft: Gebruiksaanwijzing

Inhoudsopgave:

Eerste Stappen Bij De Voorbereiding Van De Bruiloft: Gebruiksaanwijzing
Eerste Stappen Bij De Voorbereiding Van De Bruiloft: Gebruiksaanwijzing

Video: Eerste Stappen Bij De Voorbereiding Van De Bruiloft: Gebruiksaanwijzing

Video: Eerste Stappen Bij De Voorbereiding Van De Bruiloft: Gebruiksaanwijzing
Video: BERNINA overlocker L 220: eerste stappen, naaivoorbereiding 2024, April
Anonim

Van kinds af aan droomt elk meisje van een prachtige bruiloft, een sneeuwwitte jurk en een romantische reis naar de Cote d'Azur (Stille Oceaan, de kust van Italië, enz.). En het maakt niet uit dat er in de dromen van de bruidegom in plaats van een gezicht een wit laken of een lege ruimte was - de prins zal elkaar ontmoeten, het gezicht zal verschijnen.

Elk meisje droomt ervan om met een prins te trouwen…
Elk meisje droomt ervan om met een prins te trouwen…

instructies:

Stap 1

Het leven van snoep en boeket, afgemeten en kalm, duurt precies totdat het huwelijksaanzoek, zo lijkt het, het meest romantische moment is - dat wil zeggen, voordat de voorbereiding op de bruiloft begint.

De bruidegom kan ook creatief zijn
De bruidegom kan ook creatief zijn

Stap 2

Een vakantie voor mij of voor gasten? De bruidegom kan ook creatief zijn!

De eerste stap is beslissen - ga je alles zelf regelen of vertrouw je op de professionals van het trouwbureau? De eerste optie is behoorlijk lastig, in de regel trekt iedereen de bruid en doet ze de vakantie niet voor zichzelf, maar voor de gasten. Optie twee is een rustige bruid die alle momenten van haar belangrijkste dag in haar leven heeft gevoeld.

Welke optie je ook kiest voor het organiseren van een bruiloft, overleg met de bruidegom - hij zal op de een of andere manier helpen, hij zal enkele ideeën creëren, hem laten wennen aan het idee dat dit een gemeenschappelijke zaak is en hij is er ook verantwoordelijk voor.

Stap 3

Kant-en-klare bruiloft

Contact opnemen met een bureau of een huwelijksorganisator belooft je niet alleen sterke zenuwen voor en op de bruiloft zelf, maar ook een lijst met alle nodige contacten: fotografen, presentatoren, processies, enz. Een uitgebreide selectie stelt u in staat om precies die aannemers te kiezen die uw bruiloft onvergetelijk zullen maken.

Raad. Probeer bij het kiezen van een trouwbureau meteen alle details en een geschat bedrag vast te leggen - in de toekomst kan het budget sterk variëren.

Kant-en-klare bruiloft
Kant-en-klare bruiloft

Stap 4

Een restaurant kiezen: de basis van de vakantie

Vermeld alle vereisten voor de locatie van het feest:

- restaurant / landgoed / datsja / appartementencomplex, etc.;

- kosten per persoon;

- nabijheid van het kadaster / metro / huis;

- de afwezigheid van meerdere feestzalen, zodat gasten van verschillende bruiloften zich niet in één grote menigte mengen;

- de mogelijkheid om je eigen alcohol/eten/cake mee te nemen;

- een zaal met/zonder zuilen (de gril van bruiden is sinds kort een zaal zonder zuilen);

- contract / vooruitbetaling / overige juridische zaken;

- goede menukaart.

Raad. Voordat u een banket bestelt, gaat u als bezoeker naar het restaurant, alle informatie is in één oogopslag: is de keuken heerlijk, zijn de obers attent, is de sfeer aangenaam.

Een restaurant kiezen: de basis van de vakantie
Een restaurant kiezen: de basis van de vakantie

Stap 5

Fotograaf en videograaf

Als u contact heeft opgenomen met het bureau, kunt u dit item veilig uit het notitieboek van de bruid verwijderen - u wordt bediend door professionals. Als u de organisator van uw eigen bruiloft bent, is de gemakkelijkste manier om uw vrienden te vragen die zichzelf onlangs man en vrouw noemden - op hun bruiloften kunt u een fotograaf en cameraman ontmoeten die vakkundig het wonder van de geboorte van een nieuwe familie.

Raad. Bij het kiezen van een fotograaf en videograaf is het raadzaam om een visagist en kapper uit te nodigen die met hen samenwerken: ze hebben al samengewerkt, ze kennen elkaars trucs en trucs.

Fotograaf en videograaf
Fotograaf en videograaf

Stap 6

De gastheer is het hoogtepunt van het programma!

Hoe bescherm je jezelf tegen oude liedjes tot de accordeon en goed gevoede mannen die de dans van kleine zwanen uitvoeren? Moet ik een vrouw kiezen of is het beter om een man te kiezen? Zie het antwoord in de vorige paragraaf: contacten worden verzorgd door een trouwbureau, of we bespioneren zelf een goede toastmaster op eerdere bruiloften (het belangrijkste, niet die van ons).

Advies: wat de eersteklas presentator ook is, het syndroom is voor elke bruid hetzelfde: "Hij heeft ons geen wedstrijden laten zien (of te veel wedstrijden, enz.), Alles zal slecht gaan, hij zal onze gasten niet kunnen amuseren! …"

De gastheer is het hoogtepunt van het programma
De gastheer is het hoogtepunt van het programma

Stap 7

Huwelijksstoet: koets voor mij, koets!

Maak een keuze: wil je alleen zijn met je partner in een comfortabele Mercedes of wil je samen met je naaste familieleden de schoonheid van de stad zien? Reserveer vooraf een auto, zodat u 's avonds voor de bruiloft geen taxi hoeft te bellen. Wees tegelijkertijd voorzichtig met het doen van een aanbetaling: geef het geld alleen persoonlijk en neem een ontvangstbewijs, als u geld overmaakt naar iemands rekening, loopt u het risico te laat bij het kadaster te komen of een taxi te bellen voor elk van de gasten afzonderlijk.

Raad. Als je in een chique limousine verblijft, bedenk dan dat er auto's zijn met een lage en een hoge taille - in je pluizige jurk kun je gewoon niet passen of je hoofd stoten.

Huwelijksstoet: koets voor mij, koets
Huwelijksstoet: koets voor mij, koets

Stap 8

Bloemist, zaalinrichting

In deze fase heb je al besloten over het concept van de bruiloft en het zal voor bloemisten gemakkelijk zijn om je ideeën om te zetten in bloemsierkunst. U kunt zelf uw fantasie de vrije loop laten, of u kunt de decorateurs de opdracht geven om uw boeket, de boutonnière van de bruidegom en de aankleding van de zaal te verzorgen.

Raad. Bloemen kunnen niet alleen jonggehuwden verfraaien: geef een stukje schoonheid aan je moeders - een boeket voor moeders en een huwelijksdans met je vader - nieuwe huwelijkstrends.

Bloemist, zaalinrichting
Bloemist, zaalinrichting

Stap 9

Make-up stylist en nagelstyliste: beeldesthetiek en schoonheid tot in de puntjes van de nagels

U moet van tevoren met de schoonheidsmeesters afspreken om tijd te hebben om te oefenen en niet zonder kapsel te zitten tijdens het hete trouwseizoen. Schoonheidsfeeën hebben de neiging om je look zelf te creëren, dus je hoeft alleen maar hun geïnspireerde penseel in de gewenste richting te richten.

Raad. Laat je niet meeslepen door de overvloedige versiering van nagels: pailletten, parels, strass-steentjes - dit zijn slechte manieren. Een klassiek jasje of een nette manicure in rijpe kersenkleur is de perfecte combinatie van stijl en smaak.

Aanbevolen: