Voorbereiding Op De Bruiloft: Hoe Je Niets Vergeet

Inhoudsopgave:

Voorbereiding Op De Bruiloft: Hoe Je Niets Vergeet
Voorbereiding Op De Bruiloft: Hoe Je Niets Vergeet

Video: Voorbereiding Op De Bruiloft: Hoe Je Niets Vergeet

Video: Voorbereiding Op De Bruiloft: Hoe Je Niets Vergeet
Video: HOE MOET JE BOEKEN KAFTEN? | R O S A L I E 2024, Mei
Anonim

Misschien bereiden ze zich niet zo zorgvuldig en lang voor op een gebeurtenis in het leven als op een huwelijksfeest. Het lijkt erop dat het onmogelijk is om het hele proces te dekken en niets te vergeten. Geen enkel evenement is compleet zonder overlays, maar als u zich concentreert op het voorbereidingsplan voor het huwelijk, kunt u met meer vertrouwen naar het komende feest kijken.

Voorbereiding op de bruiloft: hoe je niets vergeet
Voorbereiding op de bruiloft: hoe je niets vergeet

Voor een half jaar

свадебное=
свадебное=

De voorbereidende fase begint met het bepalen van de trouwdag. Besluit u het huwelijk en de inschrijving bij de burgerlijke stand te combineren, vraag dan aan de kerk of het mogelijk is om op dezelfde dag te trouwen. Tegelijkertijd moet u zorgen voor het boeken van tickets voor uw huwelijksreis. Neem contact op met uw reisbureau voor vertrekdata. Met vroeg boeken kun je trouwens flink besparen op tickets en accommodatie. Staat er een reis naar het buitenland gepland, dan wordt het tijd om een paspoort aan te schaffen.

Maak een lijst van degenen die u aan beide kanten op het feest wilt zien, bel trouwbureaus, transportbedrijven, kantines, restaurants om een schatting te maken van de komende uitgaven.

Voor drie maanden

выбор=
выбор=

Indien mogelijk, dan al op dit moment een aanvraag indienen bij de burgerlijke stand, bespreek het huwelijksplan met de priester. Loop rond in de bruidssalon en vind de stijl van de jurk. Als je van plan bent een jurk te naaien, neem dan contact op met het atelier en bespreek alle naaiproblemen. Keur de definitieve gastenlijst goed en stuur ze huwelijksuitnodigingen.

Denk na over wie gasten zal ontvangen. Instrueer een getuige of toastmaster om een script voor de vakantie op te stellen, bespreek de tracklist. Muziek voor de bruiloft moet niet alleen jou, maar ook de gasten behagen, zodat ze zich niet vervelen.

Per maand

банкетный=
банкетный=

Dit is het moment waarop u een overeenkomst moet sluiten met een transportbedrijf, een restaurant of een kantine waar het feest plaatsvindt, een kapper, een visagist, een organisatie die een bruidstaart gaat maken, een video- en foto-operator, een toastmeester. Tegen die tijd zou je al een jurk moeten hebben, een pak voor de bruidegom, je moet een trouwmenu opstellen. Over een maand is het de moeite waard om de huwelijksdans te leren.

In 2 weken

купить=
купить=

Alles moet twee weken voor je bruiloft klaar zijn. Familieleden en vrienden moeten hun aanwezigheid bevestigen, de toastmaster moet zorgen voor een compleet script en rekwisieten. Accessoires voor je trouwjurk ophalen: schoenen, handtas, sieraden. Het belangrijkste is om trouwringen te kopen. Start intensieve voorbereiding van het uiterlijk: bezoek een schoonheidsspecialiste, zonnebank.

Doordeweeks

как=
как=

Traditioneel worden er op dit moment vrijgezellenfeesten gehouden. En de volgende ochtend bespreken de bruid, bruidegom en getuigen het volledige plan voor de dag en schilderen het elke minuut: salon, losgeld, bruiloft, registratie, wandeling door de stad, banket. Hij is het die je redder in nood zal worden. Als je op je trouwdag of de volgende ochtend reist, pak dan je koffers, vouw je paspoorten en reisvouchers op.

Probeer op je trouwdag niet alles te controleren. Als je alle verantwoordelijkheden correct hebt gedelegeerd, dan hoef je alleen maar te genieten van deze prachtige dag.

Aanbevolen: