Waar Te Beginnen Met De Voorbereiding Van De Bruiloft

Inhoudsopgave:

Waar Te Beginnen Met De Voorbereiding Van De Bruiloft
Waar Te Beginnen Met De Voorbereiding Van De Bruiloft

Video: Waar Te Beginnen Met De Voorbereiding Van De Bruiloft

Video: Waar Te Beginnen Met De Voorbereiding Van De Bruiloft
Video: Hoe trouw je binnen een REALISTISCH budget?! 2024, April
Anonim

Het is beter om enkele maanden van tevoren met de voorbereiding van de bruiloft te beginnen, maar voor sommigen komt de beslissing spontaan. In beide gevallen moet u, om sterke angst te voorkomen, een plan opstellen voor de komende zaken en zorgen.

Waar te beginnen met de voorbereiding van de bruiloft
Waar te beginnen met de voorbereiding van de bruiloft

Bruiloft: budget of luxe?

U heeft een datum bepaald en gaat vervolgens uit van uw budget. Een bruiloft is een kostbare aangelegenheid, maar het is niet nodig om het gedachteloos te verspillen. Dankzij een redelijke aanpak kunt u het resterende geld besteden aan een huwelijksreis, om een goed pakket te kopen.

Bepaal waaraan u het grootste deel van uw geld wilt uitgeven - aan uw uiterlijk, inrichting, fotograaf, of verras vrienden en familie met een banket.

Waar begint de voorbereiding op het feest?

Zoek uit welke diensten bij registratie worden geleverd door het kadaster, en van welke u gebruik wilt maken. Denk aan je trouwjurk en bruidegomkostuum. Voordat je naar bruidssalons gaat, blader je door catalogi in tijdschriften / internet, dit zal helpen bij het kiezen van een outfit. Houd rekening met het verwachte weer op je trouwdag.

Maak een lijst van uw gasten. Uitnodigingen kopen of bestellen, en met een marge (je weet maar nooit wat). Vergeet niet dat getrouwde mensen altijd welkom zijn als koppel.

Kies en boek een café of restaurant. Als je niet genoeg tijd hebt om de feestzaal te versieren, zoek dan decorateurs. Zorg ervoor dat u het hele scenario van uw bruiloft met de gastheer bespreekt. Bruiloftsdans is belangrijk. Als je muzikanten bestelt, bespreek dan de melodie met hen.

Maak gebruik van de diensten van een fotograaf of videograaf. Zorg ervoor dat u zijn werk van tevoren bekijkt. Lees recensies en opmerkingen over hen op de forums. Bespreek alle nuances van wat en hoe moet worden vastgelegd op uw feest.

Vergeet kleine details niet, die u zich later in de drukte misschien niet meer herinnert: glazen, handdoeken, corsages, kaarsen, verschillende accessoires van de huwelijksstoet. U kunt beslissen over een bruidsbrood en cake.

Neem contact op met het transportbedrijf en ontdek hoe lang voor de bruiloft het de moeite waard is om een limousine te bestellen. Er is nog een andere optie waarmee u de kosten voor dit artikel kunt verlagen. Kies een kadaster dichter bij huis - dit verlaagt de kosten van het huren van een auto en nodigt alleen getuigen en naaste familieleden uit voor het schilderij, laat de rest op je wachten in de feestzaal.

Aanbevolen: