Hoe Ijs Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Ijs Te Kiezen?
Hoe Ijs Te Kiezen?

Video: Hoe Ijs Te Kiezen?

Video: Hoe Ijs Te Kiezen?
Video: IJs: Welke Is Het Gezondste? 2024, April
Anonim

Een ijskoude is een specifiek model van een slee die speciaal is ontworpen voor kinderen van drie tot vijf jaar. Deze kleine, goedkope sleeën hebben veel liefde gewonnen van peuters en hun ouders, maar ze kunnen traumatisch zijn. Niet alleen de kwaliteit van rust, maar ook de veiligheid van uw kind hangt af van een goed gekozen ijsje.

Hoe ijs te kiezen?
Hoe ijs te kiezen?

instructies:

Stap 1

Standaard ijskappen zijn zoiets als een voering, een plastic plaat waarop je van een glijbaan kunt glijden. Ze kunnen in vorm variëren: van eenvoudig ovaal tot "troggen". Het is beter om de voorkeur te geven aan duurdere ijstroggen, omdat ze worden geleverd met een handrem en twee handvatten langs de randen. Binnen dergelijke "troggen" zijn er meestal inkepingen voor de benen, waardoor het kind comfortabel kan rusten en zitten. Tegelijkertijd kunnen ijstroggen een grotere snelheid ontwikkelen dan gewone ijstroggen. Zo is de "trog" zowel leuker als veiliger. Houd er echter rekening mee dat ze niet bedoeld zijn om op ijzige glijbanen te rijden: ze worden er onstabiel op en vallen om.

Stap 2

Als je van plan bent om de eenvoudigste ijsplaat te kiezen, kies dan voor een model met een handvat, of nog beter, met twee. Daarnaast is het wenselijk dat de bodem van het ijs wordt verstevigd: zo zal de baby niet omrollen. U kunt ook modellen met een veiligheidsgordel in de uitverkoop vinden. Nog een nuance: zelfs de eenvoudigste "platen" kunnen kleine kanten hebben. Deze platen zijn veel veiliger dan volledig vlakke platen.

Stap 3

Houd er rekening mee dat zelfs als het ijs een speciaal glijoppervlak heeft, het niet goed rolt op verse en losse sneeuw. Deze sleeën hebben hun naam gekregen omdat het goed is om erop te rijden op ijzige glijbanen. Om onder alle weersomstandigheden te rijden, kunt u een ijstrog nemen of zelfs een ander model sleeën.

Stap 4

IJstaarten zijn gemaakt van geschuimd plastic en bij het kopen moet u zeker zijn van de kwaliteit van het materiaal. Het moet vorstbestendig, milieuvriendelijk en natuurlijk duurzaam zijn.

Stap 5

Let ten slotte op het gewicht. Het ijsblok mag niet te zwaar zijn, zodat het voor de baby niet moeilijk is om ermee de heuvel op te klimmen.

Aanbevolen: