Hoe Schoenen Te Kiezen Voor Een Bruiloft

Hoe Schoenen Te Kiezen Voor Een Bruiloft
Hoe Schoenen Te Kiezen Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Schoenen Te Kiezen Voor Een Bruiloft

Video: Hoe Schoenen Te Kiezen Voor Een Bruiloft
Video: 15 tips voor een duurzame bruiloft 2024, April
Anonim

Geen slecht weer of onvoorziene ongelukken tijdens de huwelijksceremonie - niets kan de stemming van de bruid zo bederven als ongemakkelijke schoenen. Het is jammer om naar de pasgetrouwde te kijken, die midden in haar eigen huwelijk haar gezicht fronst van de pijn: haar schoenen zitten strak. Daarom is de keuze van schoenen voor de bruiloft een zeer belangrijk moment in het proces van het voorbereiden van de bruid op de huwelijksceremonie.

Hoe schoenen te kiezen voor een bruiloft
Hoe schoenen te kiezen voor een bruiloft

Veel hangt bij het kiezen van schoenen af van de plaats waar de bruiloft moet worden gevierd. Als u een bruiloft in de natuur plant, zijn schoenen met hoge hakken gecontra-indiceerd voor de bruid: er bestaat niet alleen een risico om eelt te wrijven, maar ook om gewond te raken. En een gebroken hiel maakt nauwelijks deel uit van de plannen van de pasgetrouwde.

Schoenen moeten natuurlijk direct bij de jurk passen. Daarom moet u eerst nadenken over de details van de trouwjurk en deze dan pas naar de winkel sturen om schoenen voor de bruiloft te kopen.

Welke kleur moeten de schoenen van de bruid zijn? Natuurlijk zijn de klassiekers schoenen in dezelfde tint als de jurk, dat wil zeggen in de meeste gevallen wit.

Denk na over hoe hoog de hak moet zijn - zowel om comfortabel te zijn tijdens de bruiloft als om in harmonie te zijn met de lengte van de jurk.

De trouwjurk en schoenen moeten van dezelfde stijl zijn. Mee eens, een bruid gekleed in retrostijl ziet er belachelijk uit in een paar extravagante sandalen.

Een eenvoudige trouwjurk past goed bij glanzende schoenen. En vice versa, samen met pailletten, zijn schoenen eenvoudiger.

Ook al leken de schoenen je erg comfortabel in de winkel, loop er thuis eens in rond: ga je er echt de hele dag in staan? Wacht niet tot het laatste moment - koop uw trouwschoenen vroeg, zodat u ze in geval van nood kunt vervangen.

Trouwschoenen zijn een belangrijk onderdeel van de bruidsjurk. In hen moet de bruid zich zo comfortabel mogelijk voelen. Dan wordt de huwelijksceremonie herinnerd door de gelukkige bruid met vreugdevolle momenten en eelt op haar benen. Neem je trouwschoenen serieus. Na enige tijd te hebben besteed aan het kiezen ervan, wordt u beloond met het comfort op uw eigen bruiloft. En het is veel waard.

Aanbevolen: