Hoe Een Goedkoop Boeket Te Kiezen En Te Kopen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Goedkoop Boeket Te Kiezen En Te Kopen?
Hoe Een Goedkoop Boeket Te Kiezen En Te Kopen?

Video: Hoe Een Goedkoop Boeket Te Kiezen En Te Kopen?

Video: Hoe Een Goedkoop Boeket Te Kiezen En Te Kopen?
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, Maart
Anonim

Een van de universele manieren om misschien iedereen op te vrolijken, ongeacht zijn leeftijd, geslacht en sociale status, is hem bloemen te geven. Een smaakvol samengesteld boeket zal elke kamer versieren, vullen met een delicaat aroma en herinneren aan wie het heeft gegeven. Hoe kies je de juiste bloemen voor een kleine prijs?

Hoe een goedkoop boeket te kiezen en te kopen?
Hoe een goedkoop boeket te kiezen en te kopen?

Om bloemen te geven aan een dierbare, heb je in principe niet eens een speciale gelegenheid nodig. Als je je moeder wilt opvrolijken, het meisje eraan wilt herinneren hoeveel je van haar houdt of de houding van je leraar ten opzichte van jou meer ondersteunend wilt maken, presenteer dan een prachtig boeket vers gesneden bloemen. Zo'n teken van aandacht zal het hart en de ziel verwarmen van een persoon die je dierbaar is, hem zeker doen glimlachen en doordrenkt zijn met dankbaarheid jegens jou. Veel mensen denken dat een echt chique boeket veel geld kost. Is het mogelijk om een mooi maar goedkoop boeket te kopen?

Waar en hoe goedkoop een boeket bloemen kopen?

Bloemenwinkels en paviljoens kopen in de regel bloemen voor kant-en-klare boeketten en bloemstukken in kassen. Dus als u precies weet waar de kas zich in uw omgeving bevindt, kunt u onafhankelijk contact opnemen met de vertegenwoordigers en rechtstreeks een boeket bij hen kopen. U hoeft dus niet te veel te betalen voor de diensten van een tussenpersoon, want winkels maken een extra opslag voor bloemen. In het personeel van de meeste kassen is zo'n medewerker als bloemist aanwezig, die zal helpen bij het opstellen van een mooi boeket, rekening houdend met uw wensen bij het vormen ervan.

In veel bloemenwinkels kunnen boeketten 's avonds goedkoper zijn dan 's ochtends van dezelfde dag. Dergelijke kortingen zijn te wijten aan het feit dat bloemen die enige tijd geleden zijn gesneden, ondanks het nog steeds representatieve uiterlijk van het boeket, minder lang meegaan dan de bloemen die net zijn geplukt. Als u een boeket dichter bij de sluiting van de winkel koopt, kunt u er 's ochtends minder voor betalen.

Het is bekend dat op de ochtend van 9 maart onverkochte bloemen de dag ervoor veel goedkoper zijn dan op een feestdag. Als je niets vreselijks ziet in het feliciteren van iemand die je kent met te laat komen, en niet aan de vooravond van een vakantie, koop dan de volgende dag een boeket. Hiermee kunt u aanzienlijk besparen op het cadeau.

Andere manieren om een voordelig boeket te kiezen en te kopen

Veel salons die boeketten en bloemstukken verkopen, hebben hun eigen internetsites. Hun voordeel is dat u een boeket kunt kiezen uit het assortiment gepresenteerd op de website van de salon zonder uw huis te verlaten. Het is niet ongebruikelijk dat een bloemendistributiebedrijf kortingen van 5, 10 of zelfs 15% op de normale prijs biedt voor online bestellingen.

Een andere manier om geld te besparen op het kopen van een boeket is om het vooraf bij een bloemenwinkel te bestellen. Veel bloemistenbedrijven geven een zeer aangename korting als de klant het boeket vooraf bestelt en betaalt.

Aanbevolen: