Hoe Vier Je Het Nieuwe Jaar Als Je Aan Het Werk Bent?

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je Het Nieuwe Jaar Als Je Aan Het Werk Bent?
Hoe Vier Je Het Nieuwe Jaar Als Je Aan Het Werk Bent?

Video: Hoe Vier Je Het Nieuwe Jaar Als Je Aan Het Werk Bent?

Video: Hoe Vier Je Het Nieuwe Jaar Als Je Aan Het Werk Bent?
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, April
Anonim

Nieuwjaar wordt traditioneel beschouwd als een gezinsvakantie. Niet iedereen slaagt er echter in om het samen met hun dierbaren te vieren, aangezien duizenden mensen die avond noodgedwongen aan het werk zijn. Dit feit is echter geen reden voor moedeloosheid, want zelfs in dergelijke omstandigheden kun je een goed humeur en prettige herinneringen krijgen.

Hoe vier je het nieuwe jaar als je aan het werk bent?
Hoe vier je het nieuwe jaar als je aan het werk bent?

Het is nodig

  • - Nieuwjaarsdecor;
  • - producten;
  • - het internet;
  • - telefoon.

instructies:

Stap 1

Creëer een feestelijke sfeer rondom door je werkplek te decoreren. Zet sparren takken in een vaas, hang guirlandes op, maak een nieuwjaarsscreensaver op het bureaublad van je computer. Zelfs een minimum aan decor zal bijdragen aan het vakantiegevoel.

Stap 2

Trek je kerstkostuums aan of minstens één van de elementen. Een rode muts of klatergoud om de nek op oudejaarsavond is zelfs geschikt voor artsen of hulpverleners. Als je in moeilijke omstandigheden moet werken, zal het maskerade-element lichtheid toevoegen en anderen aan het lachen maken.

Stap 3

Werk samen met collega's en organiseer een klein feest. Steek kaarsen aan, zet lichte snacks en drankjes op tafel en speel achtergrondmuziek. Ook als uw bedrijf al een nieuwjaarsfeestje heeft geregeld, laat deze vakantie dan rustiger en in besloten kring voorbij gaan. Nodig medewerkers uit om één huisgemaakt gerecht per keer te koken, en dan wordt uw feest nog gezelliger en soulvoller.

Stap 4

Verras je collega's. Bestel bijvoorbeeld een felicitatie bij een evenementenbureau waar je medewerkers niets van weten. U kunt er zeker van zijn dat de onverwachte verschijning van de kerstman een werkelijk buitengewone gebeurtenis zal zijn, en uw collega's zullen uw verrassing zeker waarderen. Kleine souvenirs van jou persoonlijk zullen je portemonnee niet raken, maar ze zullen de mensen om je heen aangename herinneringen geven.

Stap 5

Als u vanwege de specifieke kenmerken van uw beroep alleen op uw werkplek bent, begin dan lang voor het nieuwe jaar te communiceren op een internetforum. Onder de gebruikers zijn er zeker velen die de vakantie alleen vieren, ook op het werk. Wees op de avond van 31 december online, en als het klokkenspel slaat, zie je veel felicitaties van de leden van het forum op het scherm.

Aanbevolen: