Wat Te Doen Als U Een Huwelijksgetuige Bent?

Wat Te Doen Als U Een Huwelijksgetuige Bent?
Wat Te Doen Als U Een Huwelijksgetuige Bent?

Video: Wat Te Doen Als U Een Huwelijksgetuige Bent?

Video: Wat Te Doen Als U Een Huwelijksgetuige Bent?
Video: Wat als je te naïef bent? | Vlog #29 Cor Spronk SBu0026A 2024, April
Anonim

Op een dag leer je over de bruiloft van een vriend, en bij deze viering willen ze je als getuige zien. Waarom is de bruiloft niet compleet zonder een getuige, en welke verantwoordelijkheden komen er op zijn schouders te rusten?

Wat te doen als u getuige bent op een huwelijksfeest?
Wat te doen als u getuige bent op een huwelijksfeest?

1) Als er vóór de bruiloft een vrijgezellenfeest wordt gepland, wordt de organisatie ervan de zorg van de getuige. De bruidegom mag er niet achter komen wat er tijdens dit evenement zal gebeuren, want het moet een verrassing voor hem zijn. Op het vrijgezellenfeest mogen alleen mannen aanwezig zijn. Het is beter dat er geen vrienden en familieleden van de bruid zijn, want alleen de vrienden van de bruidegom zijn uitgenodigd voor dit evenement.

2) Om alles met een knal te laten verlopen, moet je eerst een script opstellen. Het is beter om de datum een paar dagen voor de bruiloft te plannen, zodat de bruidegom en gasten in geval van overmatig drinken kunnen terugveren. De ochtend na het vrijgezellenfeest zou de bruidegom graag het vrijgezellenleven in het verleden willen verlaten.

3) Om er geweldig uit te zien op de bruiloft, moet je van tevoren wat slapen. De getuige heeft een grote verantwoordelijkheid, dus gezonde gedachten en een opgewekte blik zullen hem niet hinderen.

4) Kom niet te laat op een plechtige dag, het is beter om vroeg te komen om tijd te hebben om van kleding te wisselen en de bruidegom te helpen met de voorbereidingen. Om de "bruid losgeld"-test te doorstaan, moet u geld van verschillende coupures meenemen, inclusief kleingeld, verschillende alcohol, fruit en snoep.

5) Het belangrijkste is om het boeket voor de bruid en een paar originele souvenirs niet te vergeten.

6) Maak je klaar voor verschillende wedstrijden waar je moet dansen, zingen of andere grappige dingen doen.

7) Wanneer het losgeld wordt achtergelaten, zal de volgende fase van de bruiloft een reis naar het kadaster zijn.

8) Na de burgerlijke stand gaan de pasgetrouwden naar een fotosessie en moeten getuigen hen vergezellen. Het is jouw taak om meerdere flessen alcohol mee te nemen.

9) De laatste etappe van de dag is een banket. Als er geen toastmeester bij de viering is, zal een getuige als hem optreden. Er zullen zeker verschillende wedstrijden zijn waaraan de getuige moet deelnemen. En ook de getuige is de eerste die de toost uitbrengt. De toespraak moet van tevoren worden voorbereid om op een cruciaal moment niet in de war te raken.

10) Het uiterlijk van de getuige moet een ceremonieel kostuum zijn. De meest geschikte kleur is zwart, tenzij de bruidegom vraagt om een andere kleur te kiezen die past bij het thema van de bruiloft. Om de look compleet te maken, moet je een stropdas of vlinderdas dragen.

Aanbevolen: