Hoe Word Je Jarig Als Je 11 Jaar Oud Bent?

Inhoudsopgave:

Hoe Word Je Jarig Als Je 11 Jaar Oud Bent?
Hoe Word Je Jarig Als Je 11 Jaar Oud Bent?

Video: Hoe Word Je Jarig Als Je 11 Jaar Oud Bent?

Video: Hoe Word Je Jarig Als Je 11 Jaar Oud Bent?
Video: Reageren op video's van 11 JAAR geleden!! 2024, April
Anonim

Verjaardag is voor elk kind een speciale feestdag. Het moet altijd helder, grappig en gedenkwaardig zijn. De herinnering aan de kindertijd is het helderste en vriendelijkste gevoel dat een persoon zijn hele volwassen leven in zijn herinneringen zal dragen. De keuze van het scenario en de locatie voor een kindervakantie hangt niet alleen af van de financiële mogelijkheden van de ouders. Een kinderfeestje organiseren is helemaal niet moeilijk. Je hoeft hier niet veel moeite voor te doen. Het enige wat de kinderen nodig hebben zijn vriendjes met wie ze leuke spelletjes kunnen doen, een feestelijke sfeer en snoep als traktatie.

Hoe word je jarig als je 11 jaar oud bent?
Hoe word je jarig als je 11 jaar oud bent?

instructies:

Stap 1

Voordat u een vakantie organiseert, moet u met uw kind praten en beslissen welke van de vrienden hij op zijn verjaardag wil zien. Maak vervolgens een gastenlijst en bereid uitnodigingen voor hen voor. Ze moeten van tevoren worden verzonden, dit kan het beste een week voor de vakantie worden gedaan.

Stap 2

Wijs een kamer toe voor het verjaardagsfeest in het appartement waar het feest zal plaatsvinden. Versier het samen met je kind met ballonnen, vlaggen, posters en slingers met felicitaties. Hang ballen aan muren, ramen en strooi ze op de vloer. Maak voor elke gast een feestmuts.

Stap 3

Bereid verschillende wedstrijden, spellen en taken voor. Houd bij het kiezen van een scenario voor een vakantie rekening met het aantal gasten en hun leeftijd. Elk kind moet meedoen aan wedstrijden.

Stap 4

Lees vooraf speciale literatuur over de kenmerken van verschillende activiteiten voor kinderen van een bepaalde leeftijd. Doe wat nodig is om ervoor te zorgen dat elke gast het naar zijn zin heeft op het kinderfeestje.

Stap 5

Zorg voor de muziek. Maak ruimte vrij in de kamer voor wedstrijden en dansen. Verwijder alle breekbare items die gemakkelijk breken.

Stap 6

De tafel voor een kinderfeestje moet zo fleurig mogelijk worden geserveerd. Kies een mooi tafelkleed, servies en servetten. Heldere papieren of plastic borden zorgen voor een unieke vakantiesfeer.

Stap 7

Wat het menu betreft, moet u zich richten op maximale eenvoud. Versier de tafel met fruit, snoep. Maak lichte sandwiches en een paar salades. Sla sappen of vruchtendranken in.

Stap 8

De taart is het hoogtepunt van de vakantie. Verras kinderen met zijn ongebruikelijke grootte of vorm. Je kunt de cake zelf bakken of in de winkel kopen. Het is erg belangrijk om het te versieren met veelkleurige kaarsen en het plechtig in de kamer te brengen tijdens de vakantie.

Aanbevolen: