Hoe Versier Je Een Nieuwjaarskamer?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Nieuwjaarskamer?
Hoe Versier Je Een Nieuwjaarskamer?

Video: Hoe Versier Je Een Nieuwjaarskamer?

Video: Hoe Versier Je Een Nieuwjaarskamer?
Video: Hoe moet je flirten? | Emma's Peepshow 2024, April
Anonim

Om de juiste sfeer in huis te laten heersen tijdens de nieuwjaarsviering, moet je de kamers versieren met kerstattributen en decoraties. Het proces van het transformeren van een appartement verandert in een interessant en opwindend spel dat niet minder plezier brengt dan een vakantie. En in een elegante kamer is het veel leuker en gezelliger tijdens de vakantie.

Hoe versier je een nieuwjaarskamer?
Hoe versier je een nieuwjaarskamer?

Het is nodig

  • - boom;
  • - kaarsen;
  • - Kerst versiering;
  • - klatergoud;
  • - vazen, potten, glazen;
  • - draad;
  • - ansichtkaarten;
  • - Slingers.

instructies:

Stap 1

De belangrijkste decoratie in huis voor het nieuwe jaar is natuurlijk een kerstboom. Koop een week voor de vakantie een pluizige, groene kerstboom of den van een geschikte maat en plaats deze op het balkon. Haal op vakantieavond de boom in huis en laat hem wennen aan de kamertemperatuur. Binnenkort worden de naalden recht en kun je de kerstboom versieren. Je hoeft niet een groot aantal speelgoed en decoraties te gebruiken, hang gewoon een paar ballen op, pak ze op zodat ze qua kleur overeenkomen en vul de compositie aan met klatergoud en elektrisch licht.

Stap 2

Als je eerder zelf versieringen moest maken, sneeuwvlokken uit papier moest knippen, slingers moest lijmen, nieuwjaarsfoto's moest tekenen, kun je vandaag alles kopen wat je nodig hebt in de winkel. Laat je niet meeslepen door een heleboel kerstartikelen, koop een aantal interessante dingen die goed in de kamer zullen staan en passen bij een versierde kerstboom.

Stap 3

Je kunt op de ouderwetse manier klatergoud en slingers aan de muren hangen, maar het is beter om verbeeldingskracht te tonen en de kamer buiten de doos te versieren. Maak bijvoorbeeld besneeuwde sparrentakjes - vet ze in met lijm en bestrooi met geraspte piepschuim. Wikkel het klatergoud van de kerstboom op een draad, geef het een interessante vorm en hang het aan een kroonluchter of spiegel. Plaats kerstboommanden op de tv of tafel.

Stap 4

Elektrische slingers hoeven niet aan de kerstboom te worden gehangen, ze kunnen worden gebruikt om een ongewone, maar ongewoon mooie decoratie te creëren. Plaats wat oude maar werkende slingers in kleine glazen potten, bestrooid met glitter, gesneden folie en gebroken glazen speelgoed. U krijgt originele lampen die in de kamer kunnen worden geplaatst of onder de boom kunnen worden geplaatst. En als je slingers in kristallen vazen legt, zien de lichten er mysterieuzer uit en zien de patronen op de vaas eruit als ijzige ramen.

Stap 5

Kaarsen zijn een verplicht attribuut van het nieuwe jaar; er zijn ook mooie kandelaars voor nodig. Je kunt ze ook zelf maken - neem de harde groenten of fruit die in huis verkrijgbaar zijn, snijd een gat in het midden en steek een kaars erin. Je kunt ze ook in transparante glazen gevuld met zout doen - je krijgt het effect van sneeuw. Schik composities met kaarsen voor de spiegels om mysterie toe te voegen aan de nieuwjaarssfeer.

Stap 6

Koop of teken kerstkaarten. Ze kunnen met gekrulde wasknijpers aan een koord of touw worden vastgemaakt en als een collage op een opvallende plek in de kamer worden opgehangen. Deze slinger kan ook gebruikt worden als kerstboomversiering.

Stap 7

De overige kerstboomversieringen, slingers en decoraties kunnen tot een volumineuze bos worden gebonden en daarmee spiegels, deuren versieren of gewoon aan de muur hangen. Maak van de resterende takken en kegels kerstcomposities - plaats ze in een cirkel op een groot bord of dienblad en plaats een kaars in het midden, versier met bergkristal. Je kunt overgebleven takken en speelgoedkransen maken door ze aan gebogen draad te bevestigen.

Aanbevolen: