Hoe Versier Je Een Taart Voor Een Kind?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Taart Voor Een Kind?
Hoe Versier Je Een Taart Voor Een Kind?

Video: Hoe Versier Je Een Taart Voor Een Kind?

Video: Hoe Versier Je Een Taart Voor Een Kind?
Video: HOE MAAK IK EEN TAART? (DE BASIS) 🎂 | Life of Roshelle 2024, April
Anonim

Het proces van het versieren van een kindertaart begint meestal met het vinden van een interessant patroon. Om deze te zoeken, bladert u door een paar kleurboeken of zoekt u naar interessante afbeeldingen op internet. Het kind zal aangenaam verrast zijn als je een van zijn tekeningen gebruikt om de taart prachtig te versieren.

Hoe versier je een taart voor een kind?
Hoe versier je een taart voor een kind?

instructies:

Stap 1

Rol de suikerpasta uit tot een rechthoek ter grootte van de cake. De dikte moet ongeveer 5 mm zijn. Breng de tekening als volgt over naar mastiek: dupliceer de tekening, knip de afbeelding in delen uit één kopie en leg deze delen op de mastiek in de vorm van een mozaïek, waarbij u de hele kopie van de tekening controleert. Omcirkel vervolgens alle paden met een tandenstoker.

Stap 2

Nadat je de tekening naar mastiek hebt overgebracht, begin je met het schilderen van de achtergrond. Verdun hiervoor een beetje kleurstof in water en schilder de achtergrond met een dunne borstel.

Stap 3

De tekening is bijna klaar, maar nog niet perfect. Plaats het donkere glazuur in de cornet en trek alle contouren over. Je kunt het glazuur donkerder maken door er sterke koffie in te mengen. Probeer gelijkmatige druk te weerstaan, zodat je bij de uitgang lijnen van dezelfde dikte krijgt. Wacht nu tot de geëxtrudeerde lijnen droog zijn. Alleen dan kun je de taart verder decoreren.

Stap 4

Verdun het glazuur met citroensap of water en voeg er vervolgens de nodige kleuren aan toe. Als u vloeibare kleurstoffen gebruikt, hoeft u het glazuur niet eerst te verdunnen. Het is beter om meerdere spuitzakken of papieren hoorntjes te gebruiken, zodat ze allemaal een andere kleur glazuur bevatten. Gebruik een tandenstoker of het uiterste puntje van een papieren cornet om het vloeibare glazuur in de hoeken van de contour te "drijven".

Stap 5

Rol nu de elastische suikermastiek uit tot een laag van 2 mm dik en bedek de biscuit in de gewenste vorm met mastiek. Terwijl de mastiek nog geen tijd heeft gehad om te drogen, breng je de textuur erop aan met een stijve borstel.

Stap 6

Bedek het midden van de cake met gekookte gecondenseerde melk, zodat het de patroonmastiek betrouwbaar aan de cake kleeft. Leg de reeds gedroogde tekening erop. Nu kunt u verschillende decoraties maken van vloeibaar glazuur van verschillende kleuren (bladeren, vlinders, bloemen, enzovoort). Na het drogen kunnen ze het oppervlak van de cake versieren.

Aanbevolen: