Hoe Versier Je De Taart Zelf

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je De Taart Zelf
Hoe Versier Je De Taart Zelf

Video: Hoe Versier Je De Taart Zelf

Video: Hoe Versier Je De Taart Zelf
Video: HOE MAAK IK EEN TAART? (DE BASIS) 🎂 | Life of Roshelle 2024, April
Anonim

Het is niet zo moeilijk om met je eigen handen een heerlijke cake te bakken: er zijn veel interessante gedetailleerde recepten op internet, alle, de meest ingewikkelde producten worden in winkels verkocht. Veel meer moeite doet zich voor in het stadium van het versieren van een zoet meesterwerk. Elke huisvrouw wil immers dat haar taart niet alleen lekker is, maar er ook niet slechter uitziet dan de producten van professionele banketbakkers. Deze eenvoudige tips geven je interessante ideeën voor het decoreren van taarten.

Taart decoreren is een kunst die iedereen kan leren
Taart decoreren is een kunst die iedereen kan leren

Noodzakelijk

  • - alle soorten fruit en bessen
  • - suiker
  • - poedersuiker
  • - ei
  • - chocola
  • - bloemknoppen en bladeren

instructies:

Stap 1

Gekonfijte vruchten kunnen een helder en origineel element van het taartdecor worden. Ze zijn gemakkelijk thuis te maken. Alle bessen en fruit naar keuze (kers, zoete kers, aalbes, appel) of hun schil (citroen, sinaasappel, grapefruit, watermeloen, meloen) zijn voldoende. Snijd de stukjes gekonfijt fruit in stukjes, kook 5-10 minuten in kokend water en giet het water af. Bereid in een aparte kom de suikersiroop (ongeveer 1: 2 water tot suiker verhouding), breng deze aan de kook en voeg de stukjes fruit toe. Kook tot er heel weinig siroop overblijft, laat de resterende siroop uitlekken. Droog de afgewerkte gekonfijte vruchten in de oven of op perkament, bestrooi met poedersuiker of suiker.

Veelkleurige gekonfijte vruchten - een natuurlijke en gezonde delicatesse
Veelkleurige gekonfijte vruchten - een natuurlijke en gezonde delicatesse

Stap 2

Verras gasten met gekonfijte bloemdecoraties. Voor dit recept zijn alleen wilde bloemen en tuinbloemen die niet met chemicaliën zijn behandeld, geschikt. Spoel de bloemen af met water, dep ze droog op keukenpapier. Breng met een dunne borstel een licht geklopt eiwit aan op de bloembladen en knoppen en gebruik een zeef om de bloemen met poedersuiker te bestrooien. Schud overtollig poeder af en droog de resulterende blanco's op papier.

Gekonfijte bloemen - een eenvoudig en snel decorelement
Gekonfijte bloemen - een eenvoudig en snel decorelement

Stap 3

Versier de taart met chocolade bloemen en bladeren. Smelt hiervoor de chocolade in een waterbad of in de magnetron. Breng met een kwastje een gelijkmatige laag chocolade aan op de achterkant van het blad. Leg de bladeren op een bord of bakpapier om te drogen. Wanneer de chocolade volledig is gestold, scheidt u de resulterende stukjes voorzichtig.

Aanbevolen: