Hoe Versier Je Je Bruiloft Zelf

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Je Bruiloft Zelf
Hoe Versier Je Je Bruiloft Zelf

Video: Hoe Versier Je Je Bruiloft Zelf

Video: Hoe Versier Je Je Bruiloft Zelf
Video: Hoe maak je je eigen organic boog? Feestshopbrouwer.nl 2024, Maart
Anonim

Als je een vraag in je hoofd hebt hoe je een bruiloft met je eigen handen kunt decoreren, dan ben je ofwel een zeer creatief persoon, of is het evenementenbudget een beetje krap. In ieder geval zal deze les heel plezierig, spannend en nuttig worden, het belangrijkste is om je capaciteiten echt te beoordelen en niet alles tegelijk aan te pakken.

Hoe versier je je bruiloft zelf
Hoe versier je je bruiloft zelf

instructies:

Stap 1

Je moet toegeven dat je je al zo lang precies hebt voorgesteld hoe je bruiloft eruit zal zien, dat je het volste recht hebt om al je plannen uit te voeren. Tegelijkertijd is het heel logisch om veel met je eigen handen te doen op het feest. Nee, we bieden de bruid niet aan om salades te snijden en schnitzels te bakken. Laten we het hebben over decoratieve ornamenten.

Stap 2

Laten we beginnen met de zaal waar het feest zal plaatsvinden. De ingang van het pand, evenals de ramen en de dansvloer, kunnen worden versierd met sierlijke slingers. Om dit te doen, moet je een dunne vislijn of gekleurde draad kopen, waarop harten, cirkels en andere schattige snuisterijen worden aangebracht. Ze worden ingekocht op gespecialiseerde locaties die bloemen-, souvenir- en cadeauwinkels voorzien van diverse artikelen voor originele verpakking. Bepaal het optimale interval en leg een hart vast, knoop een knoop en herhaal de procedure. De slinger moet er licht en luchtig uitzien.

Stap 3

Bijna elke chique bruiloft omvat een overvloed aan witte stof die alle meubels siert. Je kunt iets soortgelijks met je eigen handen doen. Hiervoor is een stof geschikt die gemakkelijk zijn vorm behoudt. Gelukkig bieden moderne winkels veel geschikte opties. Kies zelf de vorm van de boog, kijk door de thematische tijdschriften is niet overbodig en bevestig deze vervolgens aan de stoelen in de feestzaal.

Stap 4

Decoratieve vazen en kandelaars kunnen zowel de hele kamer als alleen de tafel waaraan gasten zitten aanzienlijk versieren. Als kandelaars kun je een bril zonder patronen gebruiken, versierd met kralen, stof, verf. Kaarsen in elke kleur en maat zijn in bijna alle kerken te bestellen, de prijs is laag.

Stap 5

Een takdecoratie is geschikt. Als je geen onberispelijke smaak hebt, is het de moeite waard om te stoppen bij witte en beige kleuren. Combineer ze met greens en verdeel ze voorzichtig door de kamer.

Stap 6

Thuis kunt u decoraties voor auto's maken. Dit kunnen vooraf voorbereide strikken zijn die aan de handgrepen en spiegels van auto's zijn bevestigd, slingers van ballen die aan de motorkap zijn bevestigd, evenals verschillende harten en wensen op een zelfklevende basis.

Stap 7

Een apart veld voor creativiteit zijn uitnodigingen voor gasten. Ze kunnen natuurlijk bij de drukkerij worden besteld, maar mensen zullen individuele ansichtkaarten waarderen en bewaren. Er zijn handleidingen die verschillende technologieën beschrijven voor het maken ervan. Als alternatief kunt u een gezamenlijke foto van de bruid en bruidegom afdrukken en computerprogramma's gebruiken om enkele van de inscripties van elk van hen in te voegen.

Stap 8

Dingen, in de vervaardiging waarvan de ziel geïnvesteerd is, maken altijd de juiste indruk. Iedereen die het belang en de betekenis van deze gebeurtenis wil overbrengen op alle aanwezigen bij de viering, kan de bruiloft versieren met zijn eigen creaties.

Aanbevolen: