Zelf Een Gouden Bruiloft Vieren Golden

Inhoudsopgave:

Zelf Een Gouden Bruiloft Vieren Golden
Zelf Een Gouden Bruiloft Vieren Golden

Video: Zelf Een Gouden Bruiloft Vieren Golden

Video: Zelf Een Gouden Bruiloft Vieren Golden
Video: Pap en mam 50 jaar getrouwd Ine 2024, April
Anonim

Een gouden bruiloft is een gebeurtenis die niet iedereen kan meemaken. Het begin van een gouden bruiloft symboliseert een sterk huwelijk en een gelukkig gezinsleven. Deze vakantie is de bruid en bruidegom erg dierbaar, dus het is noodzakelijk om de viering zo te organiseren dat de echtgenoten helemaal blij zullen zijn.

Gouden bruiloft is een plechtige gebeurtenis die niet iedereen kan vieren
Gouden bruiloft is een plechtige gebeurtenis die niet iedereen kan vieren

Noodzakelijk

karaoke, gelaagde cake, ballonnen

instructies:

Stap 1

Je kunt een gouden bruiloft vieren zonder een uitgenodigde toastmeester. De functies moeten worden vervuld door een geliefde van de familie, maar altijd groovy, vindingrijk en met gevoel voor humor. Bereid van tevoren grappige wedstrijden voor de "pasgetrouwden" voor. Schrijf bijvoorbeeld onverwachte vragen op kleine stukjes papier, stop ze in ballonnen, blaas ze op en geef ze aan de hoofdpersonen van het feest. Om de beurt laten ze ballen barsten en beantwoorden ze vragen. Hoe meer vragen betrekking hebben op hun jeugd (bijvoorbeeld wat de bruid droeg bij de eerste ontmoeting, welk schoolnummer de bruidegom afstudeerde, welke kleur van de ogen van de schoonmoeder van de bruidegom, enz.), hoe aangenamer het is zal zijn voor hen om de zorgeloze tijd van hun jeugd te herinneren.

Stap 2

Bereid de gasten voor met gedrukte deuntjes over het leven van de jongeren. En nadat je nog een "bittere" toast hebt uitgebracht in een algemeen harmonieus refrein, zing je vrolijke coupletten. Zet dan karaoke aan en geef de bruid en bruidegom een microfoon om hun favoriete liedjes in een duet uit te voeren.

Stap 3

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan theatrale improvisatie. Twee gasten met artistiek talent kunnen vrolijk de afgelopen jaren huwelijksjubileumvieringen laten zien. De een speelt de bruidegom zoals hij zich hem in zijn jeugd voorstelt, en de ander speelt de bruid. Tot algemeen gelach van het publiek kun je scènes laten zien van hun bruiloft, belangrijke aankopen, reisziekte van kinderen, enz.

Stap 4

De kroon van het feest zal een gelaagde bruidstaart zijn met een gouden nummer 50. De bruid en bruidegom moeten samen de kaarsen uitblazen en samen het eerste stuk afsnijden dat aan de kinderen kan worden gegeven. Steek dan vuurwerk af op straat en roep weer "Bitter" onder saluutsalvo's!

Aanbevolen: