Hoe Feliciteer Je Met Een Gouden Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Met Een Gouden Bruiloft?
Hoe Feliciteer Je Met Een Gouden Bruiloft?

Video: Hoe Feliciteer Je Met Een Gouden Bruiloft?

Video: Hoe Feliciteer Je Met Een Gouden Bruiloft?
Video: Gouden bruiloft Sjaak en Sjaan Pijnenborgh 2024, April
Anonim

Vieren je ouders, grootouders, vrienden of geliefden een gouden bruiloft? 50 jaar huwelijk is een belangrijke en zeer symbolische datum voor alle gezinsleden. Goud is een edelmetaal dat zijn kwaliteiten en schoonheid eeuwenlang kan behouden. Dit betekent dat mensen wiens huwelijk is gemarkeerd met het prachtige nummer 50 oprechte bewondering, respect en warme felicitaties waard zijn van iedereen die hen waardeert en liefheeft. Hoe feliciteer je met een gouden bruiloft?

Hoe feliciteer je met een gouden bruiloft?
Hoe feliciteer je met een gouden bruiloft?

instructies:

Stap 1

Begin ruim van tevoren met de voorbereiding van dit jubileum. Als het paar leden van uw gezin is, zal het niet zo moeilijk voor u zijn om beetje bij beetje informatie en een fotoarchief te verzamelen over alle belangrijke gebeurtenissen van hun gelukkige en sterke huwelijk. Verbind iedereen die het komende feest onvergetelijk kan maken, ontdek de talenten van elk. Schrijf een script, want deze feestdag wordt meestal breed en plechtig gevierd. Maar ook al is het beperkt tot een kleine kring van dierbaren, er is ook een script nodig.

Stap 2

Koop cadeaus. Traditioneel is het gebruikelijk om alles goud te geven voor een gouden bruiloft. Maar voor meerderjarigen is het kostbaarste datgene wat warmte geeft en hen herinnert aan de jaren die ze samen hebben doorgebracht. Presenteer een groot en stevig fotoalbum met een herdenkingsgravure op een gouden plaat. Een wandklok is ook een passend cadeau. Alle huishoudelijke apparaten waar de helden van de dag altijd van hebben gedroomd, maar nog niet hebben kunnen kopen - een nieuwe tv, grasmaaier, tuinmeubelen of zelfs gewoon nieuwe stoelen, ik kan ze zoveel vreugde brengen. De kleinkinderen van de helden van de dag zullen hen onbeschrijfelijk verrassen als ze iets met hun eigen handen koken: ansichtkaarten, lijsten, borduurwerk, sculpturen, enz. En als er zo'n mogelijkheid is, kun je het paar een kaartje geven waar ze kunnen ontspannen, nadat je van tevoren hebt geleerd over hun voorkeuren. En natuurlijk is een portret van een paar in een ceremoniële gouden lijst een uitstekend gedenkwaardig geschenk!

Stap 3

Houd er rekening mee dat als de vakantie thuis wordt gevierd, de ideale oplossing een warm feest is met de presentatie van geschenken, een huisconcert en het gezamenlijk bekijken van foto's. Maak een eenvoudige diavoorstelling met foto's uit verschillende jaren met beschrijvingen en bekijk deze met het hele gezin. Bereid een concertprogramma voor met deelname van zowel de kleinste talenten als volwassenen. Voer favoriete liedjes van de helden van de dag uit, dans, lees gedichten, vraag ze om te zingen - doe waar ze zo van houden, en de vakantie zal door iedereen worden herinnerd!

Stap 4

Bereid je voor op het feit dat de viering kan plaatsvinden in een restaurant (of bereid zo'n verrassing voor de helden van de dag) en creëer een onvergetelijke avond met een sfeer van herinneringen, felicitaties, muziek, dans, het ritueel van het "gouden huwelijk ", het inruilen van oude ringen voor nieuwe, oude ringen, schenkt het stel meestal iemand een van de kleinkinderen. Versier de zaal met 50 gouden ballonnen, zelfgemaakte posters met goede en grappige wensen en een krant gemaakt van foto's. Bestel een enorme taart die bij de gelegenheid past - niet alleen met het nummer 50, maar ook met je favoriete uitdrukking "jong", hartjes, namen of gewoon in een edele goud-witte chocoladeschaal. Maak een film over het leven van de helden van de dag en toon deze op het grote scherm. Bereid een plechtige geschenkceremonie voor, dit kan deel uitmaken van een enkel script of onderweg improviseren.

Stap 5

Zorg voor een goed humeur en geduld voor de hele avond, want een gouden jubileum is een grote "gouden" bruiloft en op een bruiloft kunnen er, naast wat gepland is, veel dingen gebeuren die niet door het script waren voorzien: sommige helden van de dag of gasten kunnen emotioneel of moe worden en iemand die zich mateloos vermaakt, maar voor stoute kinderen heb je een oog en een oog nodig. Vergeet daarnaast niet om zelf of met hulp van professionals vast te leggen wat er op uw camera en camcorder gebeurt. Dit zal tenslotte ook een prachtig en gedenkwaardig cadeau zijn voor degenen die hun liefde een halve eeuw hebben gedragen!

Aanbevolen: