Hoe Feliciteer Je Met Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Met Een Bruiloft?
Hoe Feliciteer Je Met Een Bruiloft?

Video: Hoe Feliciteer Je Met Een Bruiloft?

Video: Hoe Feliciteer Je Met Een Bruiloft?
Video: Martien en Erica gaan opnieuw het huwelijksbootje in | Chateau Meiland 2024, April
Anonim

Een huwelijksfeest is een van de belangrijkste en meest memorabele momenten in het leven van een jong gezin. Het is belangrijk om deze vakantie echt vrolijk, gelukkig en vreugdevol te maken, zodat de bruid en bruidegom, hun familieleden en vrienden zich lang kunnen verheugen en eraan kunnen herinneren. En het gaat hier niet om het aantal geschenken of geld, maar om de felicitaties die de jongeren op deze dag zullen horen van familieleden en vrienden. Mee eens, het lezen van gedichten van een ansichtkaart en het geven van een standaard envelop is de vorige eeuw, nu moet je het bedrijf benaderen om jonge mensen te feliciteren met uitvindingen en creativiteit.

Hoe feliciteer je met een bruiloft?
Hoe feliciteer je met een bruiloft?

instructies:

Stap 1

"De bruiloft zong en danste …". Als een van je vrienden gitaar kan spelen (accordeon, viool) of goed zingt, gebruik hem dan ten volle. Componeer een van de favoriete liedjes van het paar, of de meest populaire die iedereen kent, opnieuw tot een komisch liefdesverhaal. Hoe meer grappige zinnen en grappige rijmpjes je gebruikt, hoe meer vreugde je zult brengen. Al raakt een serieus lied jonge mensen. Een van de altijd populaire genres zijn grappige deuntjes (misschien zelfs niet-kinky) in de stijl van "slecht advies".

Stap 2

"Je maakt een foto, maakt een foto van mij, fotograaf …". Soms krijgen pasgetrouwden op bruiloften een fotoalbum met foto's van alle gasten, met daarnaast wensen, vriendelijke woorden en afscheidswoorden. Dergelijke albums worden in de regel vele jaren bewaard en worden meer dan eens herzien. Als je een videoclip maakt, probeer dan weg te komen van de banaliteit, wanneer foto's worden afgewisseld met prachtige muziek, waar een stel wandelt, kust en een ijsje eet. Als je al een liefdesverhaal maakt, schilder dan bijvoorbeeld hoe ze naar elkaar verlangden en wat ze onderweg moesten overwinnen. In Adobe Photoshop kun je de helden gemakkelijk "aankleden", interessante landschappen en obstakels toevoegen die ze in de finale overwinnen. En het ziet er makkelijk en leuk uit.

Stap 3

"Wat moet ik je geven, mijn beste man …". Als er van tevoren is afgesproken dat het beter is om geld te geven, laat dan je fantasie zien. Presenteer een baksteen met opgerolde rekeningen en erin gestoken - "de eerste bijdrage aan het toekomstige huis", maak een "deken" van de rekeningen en bedek de bruid en bruidegom ermee, de "geldboom", trouwens, zal ook behagen. Er is ook zo'n optie: bind je geldcadeau aan een ballon (met helium om op te stijgen). Pak de bal in de doos. En laat de jongeren hem meteen openen op de viering. De bal zal natuurlijk omhoog vliegen en de pasgetrouwden een komische pijl en boog geven - laat ze proberen de bal omver te werpen en een beloning te krijgen.

Stap 4

"Er is een sprookje bij ons op bezoek …". Hier worden de pasgetrouwden gefeliciteerd door beroemde sprookjeshelden. Zo geeft Cheburashka een kilo sinaasappels zodat ze daar hun baby vinden, geeft Baba Yaga een bezem om alle ruzies het huis uit te vegen en geeft Carlson brandende sterren uit de lucht (sterretjes).

Aanbevolen: