Hoe Feliciteer Je Met Een Zilveren Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Met Een Zilveren Bruiloft?
Hoe Feliciteer Je Met Een Zilveren Bruiloft?
Anonim

De Zilveren Bruiloft is de 25ste huwelijksverjaardag. Dit is de tijd waarin samen een lange weg is afgelegd, waarin mensen al een kwart eeuw getrouwd zijn. Hoe feliciteer je met deze prachtige dag?

Hoe feliciteer je met een zilveren bruiloft?
Hoe feliciteer je met een zilveren bruiloft?

instructies:

Stap 1

De naam van de bruiloft - zilver - betekent de duur en kracht van gevoelens, die na verloop van tijd kostbaar werden voor de echtgenoten, zoals zilver. Zorg voor geschikte geschenken voor de gelegenheid. Dit moeten natuurlijk zilveren voorwerpen zijn: ringen, hangers, schalen, vazen, enz. Volgens de legende zou deze feestdag vergezeld moeten gaan van een zilveren ring, dus zilveren borden en bestek zijn nog steeds de beste optie. In de regel geven man en vrouw elkaar zilveren ringen, die ze naast de trouwringen aan de middelvinger van de rechterhand doen.

Stap 2

Vind mooie wenskaarten. Nu is er in winkels een enorme selectie voor alle gelegenheden, maar het is beter om een ansichtkaart op groot formaat te kiezen, zilverkleur met de afbeelding van witte zwanen, ringen, witte bloemen. Een felicitatiegedicht kan uit verzamelingen of internetpagina's worden gehaald, of u kunt het zelf schrijven. Gelukwensen in proza zijn niet slechter dan poëzie, als het vanuit het hart is geschreven en niet alleen gekopieerd.

Stap 3

Gebruik bij het voorbereiden van een feesttafel zilveren kleuren in het ontwerp: zilveren linten, guirlandes, bloemen, verzilverd met pailletten. De kamer kan worden versierd met slingers, linten, je kunt ook een poster maken om de helden van de dag te feliciteren, gemaakt in dezelfde kleuren.

Stap 4

Je kunt voor de helden van de dag een symbolisch "Certificaat van de vijfentwintigste verjaardag van het huwelijk" of zilveren medailles voor helden van de dag voorbereiden. Helemaal aan het begin van het feest, overhandig ze plechtig en vraag de helden van de dag om te kussen, zoals voor de eerste keer.

Stap 5

Een zilveren kan is een interessant en duur cadeau. Volgens het populaire geloof, als een man en een vrouw samen uit hem wassen, spoelt zulk water alle zorgen en zorgen weg en geeft het de vreugde van het leven en de jeugd terug. Probeer alle voorbereidingen voor de viering in maximale geheimhouding uit te voeren van de helden van de dag, zodat geschenken en felicitaties een onvergetelijke verrassing worden.

Aanbevolen: