Hoe Maak Je Een Zilveren Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Zilveren Bruiloft?
Hoe Maak Je Een Zilveren Bruiloft?

Video: Hoe Maak Je Een Zilveren Bruiloft?

Video: Hoe Maak Je Een Zilveren Bruiloft?
Video: Hoe worden spiegels gemaakt? | Vragen van Kinderen 2024, April
Anonim

De Zilveren Bruiloft wordt gevierd ter ere van het 25-jarig jubileum van het huwelijk. Zo'n indrukwekkende periode is een betrouwbare indicator van de kracht van de familie-unie en ongetwijfeld een uitstekende gelegenheid voor een vakantie. Onze tips laten u zien hoe u een zilveren bruiloft kunt houden en benadrukken de speciale sfeer van deze viering.

Zilveren bruiloften hebben hun eigen tradities en rituelen
Zilveren bruiloften hebben hun eigen tradities en rituelen

Noodzakelijk

zilveren schalen, linten en zilverklatergoud, champagne, posters met foto's

instructies:

Stap 1

Denk na over het scenario van de toekomstige vakantie en let op de tradities en rituelen die verband houden met de zilveren bruiloft. Zo is het gebruikelijk om bij deze gelegenheid gasten uit te nodigen in een hoeveelheid van minimaal 25 personen. En u moet hen minstens 25 dagen voor de viering op de hoogte stellen. Het is raadzaam dat de belangrijke datum met u werd gevierd door die gasten die op de bruiloft zelf waren.

Stap 2

Bak een brood als culinaire tafeldecoratie. Echtgenoten die een zilveren bruiloft vieren, moeten het brood samen snijden, zoals ze ooit een bruidstaart deelden.

Stap 3

Vergeet champagne niet bij het kiezen van alcoholische dranken. Deze mousserende wijn moet vergezeld gaan van de eerste toast.

Stap 4

Gebruik linten, slingers, zilveren klatergoud om de omgeving te versieren. Posters met foto's van belangrijke gebeurtenissen in het leven van de echtgenoten zullen idealiter de sfeer van de vakantie benadrukken.

Stap 5

Plaats in ieder geval een paar zilveren voorwerpen op de feesttafel.

Stap 6

Een van de symbolische rituelen van de viering is wanneer de echtgenoten elkaar wassen met koud water uit een zilveren kan. Deze actie wordt drie keer herhaald en je moet jezelf afvegen met een linnen handdoek. Het resterende water wordt niet uitgegoten, maar de kan wordt in de lucht geplaatst zodat het op natuurlijke wijze verdampt. Samen met water zullen, volgens het ritueel, problemen en ontberingen spoorloos uit het gezin verdwijnen.

Stap 7

Een man en vrouw die een zilveren bruiloft vieren, geven elkaar zilveren ringen. Leg ze op de vinger van je zielsverwant en zeg: "Wijsheid-geluk zal blijven, problemen zullen tot stof afbrokkelen." De ring dient gedragen te worden aan de middelvinger van de rechterhand (naast de trouwring) en niet verwijderd te worden gedurende het gehele jubileumjaar.

Stap 8

Als je wordt uitgenodigd voor een zilveren bruiloft, dan zijn alle zilveren voorwerpen het beste cadeau: borden, souvenirs, sieraden.

Aanbevolen: