Hoe Organiseer Je Zelf Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Zelf Een Bruiloft
Hoe Organiseer Je Zelf Een Bruiloft

Video: Hoe Organiseer Je Zelf Een Bruiloft

Video: Hoe Organiseer Je Zelf Een Bruiloft
Video: DIY Letter Lights 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een ingrijpende gebeurtenis. Voor velen gebeurt het een keer in hun leven. Daarom moet de organisatie ervan, en nog meer onafhankelijk, zeer zorgvuldig worden uitgedacht.

Hoe organiseer je zelf een bruiloft
Hoe organiseer je zelf een bruiloft

instructies:

Stap 1

De eerste stap is het plannen van je bruiloft. Hij zal het uitgangspunt zijn. Geef daar het aantal gasten aan, of u een restaurant gaat huren of thuisgekomen gasten trakteert, of u van plan bent attracties te bezoeken, etc. Nadat u alle punten tot in detail hebt uitgewerkt, begrijpt u welke aannemers u moet aantrekken en hoeveel de hele organisatie zal kosten.

Stap 2

Als u een groot aantal gasten plant, kunt u het beste een restaurant huren. Zoek hiervoor een geschikte ruimte die geschikt is voor het juiste aantal personen. Neem contact op met de beheerder en vraag om de geschatte kosten van de bestelling per persoon te berekenen. Controleer of dit bedrag inclusief alcohol is. Dit is meestal de duurste uitgave. Vraag om je eigen sterke drank mee te nemen, dit scheelt je een hoop budget.

Stap 3

Denk aan extra vervoer voor gasten. Dit geldt vooral als er een uitgebreid sightseeingprogramma voor de boeg is. Het is niet nodig om iedereen die naar de vakantie is gekomen in limousines te plaatsen. Eén - twee - voor de belangrijkste mensen en de bruid en bruidegom zullen genoeg zijn. De rest kan in minibussen worden ondergebracht. Ze zijn erg handig en veel goedkoper te huren. Sluit vooraf een overeenkomst met het transportbedrijf, waarin u de levertijd van auto's, hun aantal en kleur aangeeft.

Stap 4

Maak een afspraak met een professionele fotograaf en cameraman. Deze foto's en de film zullen een waardige plaats innemen in de albums van de pasgetrouwden en hun videotheek. Dan zullen kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen de shots bekijken met de blije gezichten van de geliefden. Liefhebbers kun je beter niet benaderen met zeepbakjes. Dit kan de indruk van de afgelopen viering hopeloos bederven.

Aanbevolen: