Hoe Versier Je Een Appartement Voor Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Appartement Voor Een Bruiloft?
Hoe Versier Je Een Appartement Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Versier Je Een Appartement Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Versier Je Een Appartement Voor Een Bruiloft?
Video: ONZE BRUILOFT ❤ MASCHA EN GREGOR | Beautygloss 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een vreugdevolle en belangrijke gebeurtenis in het leven van niet alleen toekomstige pasgetrouwden, maar ook geliefden. De sfeer van feest en geluk wordt gevoeld in het huis waar de voorbereidingen voor het evenement aan de gang zijn. De juiste entourage wordt gecreëerd door huwelijksdecoraties die het appartement versieren.

Hoe versier je een appartement voor een bruiloft?
Hoe versier je een appartement voor een bruiloft?

instructies:

Stap 1

Het decoreren van de kamer met ballonnen is het meest populaire item voor huwelijksdecoratie. Kies modellen van verschillende kleuren en vormen, thematisch - in de vorm van harten of zwanen. Je kunt interessante composities maken van verschillende ballen. Hiervoor kun je het beste heliumballonnen kopen.

Stap 2

Verspreid kleine balletjes goud, wit of roze rond de kamer van de bruid. Ze kunnen worden gebruikt als laatste obstakel voor de bruidegom op weg naar de bruid.

Stap 3

Plaats kleine witte of rode hartvormige kaarsen op de vloer van de kamer als de kamer groot genoeg is. Het is goed om de bruidsspiegel, kaptafel, ladekast, vensterbank met kaarsen te versieren. Dek de batterij af met een mooie doek, en zet vazen met verse bloemen op de ramen, maar zonder verpakking.

Stap 4

Bind veel witte organza of satijnen linten aan een kroonluchter of lampenkap; papieren bruiloft beeldjes. Hoe hoger het plafond, hoe langer de linten kunnen zijn.

Stap 5

Versier de kamer met bloemen. Als de bruiloft in de zomer plaatsvindt, zullen verse wilde bloemen er geweldig uitzien in de kamer van de bruid: korenbloemen, madeliefjes, bellen, madeliefjes en gouden aartjes. Plaats ze in rieten manden en plaats ze op verschillende plaatsen. Dit decor zal een romantische en aangename omgeving creëren.

Stap 6

Versier niet alleen de batterij en de vensterbank, maar ook de deuren. Neem dubbelzijdige transparante tape en drapeer de stof, en gebruik dan dezelfde tape om het te versieren met papieren harten, kunstmatige knoppen, ballen.

Stap 7

Hang een trouwhart aan de voordeur, dat je in een gespecialiseerde salon kunt kopen of zelf kunt maken met draad, kralen, stoffen bloemen, linten, veren, lijm.

Stap 8

Plaats kaarsen in de gang tot aan de bruidskamer, wissel ze af met witte of roze bloemen van gesteven stof. Voordat de bruidegom arriveert, moeten kaarsen worden aangestoken. Op dezelfde manier kunt u de trap naar het appartement versieren.

Stap 9

Kies verschillende gedenkwaardige en succesvolle foto's van de bruid en bruidegom, koop originele trouwlijsten voor hen en plaats ze in de kamer zodat ze naar de voordeur "kijken".

Aanbevolen: