Hoe Versier Je Een Appartement Op Je Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Appartement Op Je Verjaardag
Hoe Versier Je Een Appartement Op Je Verjaardag

Video: Hoe Versier Je Een Appartement Op Je Verjaardag

Video: Hoe Versier Je Een Appartement Op Je Verjaardag
Video: 🎂de VERJAARDAG van ELINA VIEREN!🎁 2024, April
Anonim

Verjaardag is een feestdag uit de kindertijd. Daarom voelt elke persoon zich op deze dag een beetje als een kind en geniet hij van grappige verrassingen van vrienden. De decoratie van het appartement van de jarige zal 's ochtends helpen om een feestelijke sfeer te creëren.

Hoe versier je een appartement op je verjaardag
Hoe versier je een appartement op je verjaardag

instructies:

Stap 1

Koop allereerst ballonnen. En meer. Je kunt ze aan het plafond losmaken, of je kunt ze eenvoudig aan verschillende objecten rond de omtrek van de kamer bevestigen.

Stap 2

Als een meisje jarig is, kun je haar favoriete bloemen door het hele appartement plaatsen. Stel je voor hoe aangenaam het voor haar zal zijn om tussen de vele rozen of tulpen te zijn!

Stap 3

Maak je eigen unieke wenskaarten en streamers. In het midden staat een foto van een "pasgeborene", eromheen is een collage van voorwerpen uit tijdschriften geknipt - wat je wilt dat hij doet.

Stap 4

Als de decoratie van het appartement direct wordt voorbereid op de tijd van het feest en de jarige er niets van weet, kun je alle geschenken van tevoren in een van de hoeken van de kamer in een prachtige piramide plaatsen, kaarsen, en rek de vakantieposter uit zodra hij de kamer binnenkomt.

Stap 5

Ook wandkranten over de jarige zijn welkom. Als je geen gewone muurkrant wilt maken van foto's en bijschriften, werk dan met photoshop - vervang het portret van de jarige in verschillende levenssituaties en omstandigheden. En laat het een muurkrant zijn met wensen: wat moet er gebeuren in het leven, en wat komt er voorbij. Het belangrijkste hier is om een goed gevoel voor humor te hebben om het niet te overdrijven.

Stap 6

Aan de deur van de kamer kun je een decreet hangen over wat de jarige vandaag mag doen (plezier hebben, hardop lachen, gasten ontmoeten, drie stukken taart eten) en wat in ieder geval niet (droevig zijn, sluit de deur voor een willekeurige gast, eet de taart alleen) …

Stap 7

Gebruik gekleurde stiften om wensen van elke vriend of familielid op ander papier in te kaderen. De jarige zal geïnteresseerd zijn om alle vriendelijke woorden te lezen die daar zijn geschreven.

Aanbevolen: