Hoe Regel Je Een Appartement Voor Een Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Regel Je Een Appartement Voor Een Verjaardag
Hoe Regel Je Een Appartement Voor Een Verjaardag

Video: Hoe Regel Je Een Appartement Voor Een Verjaardag

Video: Hoe Regel Je Een Appartement Voor Een Verjaardag
Video: TOP 15 feiten die u moet weten bij het kopen van een appartement in Turkije 2024, April
Anonim

Je hebt besloten om je verjaardag thuis te vieren. We bedachten het menu, verstuurden uitnodigingen, schreven ons in bij de kapper en kochten een nieuwe jurk. Maar de sfeer is heel gewoon, er is geen vakantiegevoel. Als dit is hoe je je voelt, dan is de diagnose duidelijk: je bent de sfeer van plezier en vreugde vergeten, omdat je het appartement helemaal niet hebt voorbereid op zo'n evenement. Het gaat niet alleen om het schoonmaken, maar ook om het inrichten van de ruimte.

Hoe regel je een appartement voor een verjaardag
Hoe regel je een appartement voor een verjaardag

Noodzakelijk

  • - vaas, bloemen;
  • - decoratieve kaarsen;
  • - kralen en strass-steentjes;
  • - Ballonnen;
  • - stof, vlechtwerk, linten, hangers, touw;
  • - natuurlijke materialen, lijm, linten;
  • - wasknijpers, een blikje autolak, foto's;
  • - licht en muziek.

instructies:

Stap 1

Doe een algemene schoonmaak. Veeg stof af, dweil vloeren, kijk in hoeken en gaten - laat alles glanzen en schitteren. Kies de kamer waarin u de feesttafel plaatst. Laat het licht en ruim zijn, zodat er een plek is om te dansen en plezier te hebben. Ga nu verder met de decoratie.

Stap 2

Versier de tafel. In het midden kun je een vaas met verse bloemen of een bloeiende kamerplant zetten. Om de pot er feestelijk uit te laten zien, bind je hem vast met een scharlaken lint en knoop je een strik. U kunt decoratieve kaarsen in de vorm van vlinders plaatsen, bijvoorbeeld als het zomer is, in de vorm van sneeuwmannen, als het winter is. Grote glazen stenen en strass steentjes kun je tussen de borden strooien. Vergeet servetversieringen niet, een beetje geduld en je vaardigheid zal veel positieve recensies ontvangen.

Stap 3

De meest populaire decoraties zijn bundels ballonnen. Maar het idee is nogal afgezaagd, dus gebruik geen ballen in de kamer. Het is beter om de grote bundels vast te zetten door ze uit het raam en vanaf het balkon te steken. De gasten die uw huis naderen, zullen meteen merken dat de vakantie al voor de deur begint. Bind een madeliefje van ballen aan het handvat van de voordeur, je kunt er zelfs meer dan één. Dit is een soort hint aan buren om niet te vragen om de muziek zachter te zetten, omdat je vakantie hebt.

Stap 4

Doek decoratie. Koop een paar meter lichte stof (de exacte hoeveelheid hangt af van uw financiële mogelijkheden en de items die u gaat decoreren), zelfs de goedkoopste, zolang deze maar schijnt. Het eerste dat versierd kan worden, zijn stoelen. Als de breedte van de stof het toelaat, gooi het linnen dan om zodat het de stoel volledig bedekt. Neem een decoratief touwtje en begin de stof aan de stoel vast te maken. De eerste winding is de rugleuning van de stoel, je kunt deze maken door de twee uiteinden over te steken en deze als een geschenkdoos te binden. De tweede stap is om de tape om de onderkant van de stoel te wikkelen, alsof u de stof knijpt. De poten van de stoel hoeven niet te worden gewikkeld en het canvas hangt vrij. De compositie kan worden aangevuld met een satijnen strik of een dun lint met decoratieve ornamenten, zoals hangers of kralen. Gebruik het materiaal om de dansruimte aan te kleden en scheid bijvoorbeeld de tafel met apparatuur van de dansende gasten. Hier heb je een waslijn nodig, waardoor het handig is om stof en dunne gemetalliseerde kettingen (accessoires) te gooien.

Stap 5

Bloemen en natuurlijke materialen. Je kunt mensen inhuren om professioneel te decoreren met echte bloemen. Een paneel met bloemen zal gemakkelijk een van de muren van de kamer versieren. Maar als dit niet mogelijk is, hoeft u zich geen zorgen te maken, gebruik de beschikbare materialen. In de herfst kun je kegels, eikels, lijsterbes plukken, in de zomer - prachtige tuinbloemen. Met behulp van rubberlijm, kralen en linten componeert u composities die niet slechter zijn dan ervaren vakmensen. U kunt dergelijke decoraties toevoegen aan een feestelijke tafel of ze bijvoorbeeld op meubelgrepen of tule bevestigen.

Stap 6

Een ander idee zou een slinger zijn. Maar geen gewone, maar een slinger met "geheugen". Je hebt een vlecht nodig voor goud of zilver, een pakje wasknijpers, bij voorkeur wit, een blik autolak passend bij de vlecht (zilver of goud), je foto's. Gebruik een spuitbus om de wasknijpers te schilderen, laat ze drogen. Trek de vlecht als een slinger door de kamer, kies nu je foto's - van kinderen tot volwassenen, maak ze vast met wasknijpers aan de vlecht. Gasten zullen aangenaam verrast zijn.

Aanbevolen: