Hoe Regel Je Een Verjaardag Voor Je Man?

Inhoudsopgave:

Hoe Regel Je Een Verjaardag Voor Je Man?
Hoe Regel Je Een Verjaardag Voor Je Man?

Video: Hoe Regel Je Een Verjaardag Voor Je Man?

Video: Hoe Regel Je Een Verjaardag Voor Je Man?
Video: BETRAPT MET MIJN BESTE VRIENDIN! *Schokkend* 2024, April
Anonim

Veel vrouwen denken van tevoren aan de verjaardag van hun man: wat te geven, wie ze uit te nodigen en hoe de gasten te entertainen. En het is wenselijk dat de vakantie geen banaal vrijgezellenfeest wordt, wanneer de echtgenotes en vriendinnen van de genodigden helaas vanuit de sauna op hun geliefden wachten. Daarom moet u zich van tevoren op zo'n feest voorbereiden. En indien mogelijk ook de gasten voorbereiden.

Hoe regel je een verjaardag voor je man?
Hoe regel je een verjaardag voor je man?

instructies:

Stap 1

Een feest in piratenstijl zou een geweldige optie zijn. Herinner je je hun dreunende "Yo-ho-ho en een fles rum!"? Verander je appartement in een geïmproviseerd piratenschip: hang een vlag, ontmoet je vrienden in een vest en met speelgoedpistolen. Kostuums voor gasten moeten ook van tevoren worden verzorgd. Lange pluizige rokken met een hoepelrok in de geest van die tijd zijn geschikt voor meisjes, en sommige gasten kunnen een pijp of een piratenhoed krijgen. Alle wedstrijden en spellen zijn hier geschikt en de winnaars kunnen zakken met piasters krijgen. Op tafel - rum en tequila, als tussendoortje - meer vlees en kruiden.

Stap 2

Als je partner niet zonder voetbal kan, doe daar dan actief aan mee. Geef een feestje met de beste lucifers, Beierse bieren en worstjes. Trouwens, de vrouwen van de uitgenodigde echtgenoten kunnen zowel serveerstermeisjes als een steungroep zijn. En de gezamenlijke dans die je tijdens de pauze hebt uitgevoerd, zal hun harten zeker doen ontbranden. Als optie - een gezamenlijke wedstrijd in de natuur, maar in plaats van een voetbal, laat het een grote opblaasbare bal zijn - wordt het spel interessanter en leuker.

Stap 3

Als u toch besluit om deze vakantie samen door te brengen, verras uw geliefde dan met uw elegantie en gratie door hem een oosterse avond te bezorgen. Ga van tevoren een paar buikdanslessen volgen, zet het diner op de grond met kleine kussens, waterpijp en oosterse zoetigheden. U zult uw man uitsluitend als sjeik of padishah moeten aanspreken.

Stap 4

Regel een sterrenregen van geschenken. Denk van tevoren na en onthoud waar uw man het hele jaar van droomde om te kopen. En stel dat bijvoorbeeld elk uur een koerier deze geschenken bij hem op het werk of bij u thuis aflevert. Als u notities aan de dozen bevestigt, van wie het cadeau afkomstig is, wordt de verrassing nog gedenkwaardiger.

Aanbevolen: