Hoe Regel Je Een Avond Voor Een Vriend

Inhoudsopgave:

Hoe Regel Je Een Avond Voor Een Vriend
Hoe Regel Je Een Avond Voor Een Vriend

Video: Hoe Regel Je Een Avond Voor Een Vriend

Video: Hoe Regel Je Een Avond Voor Een Vriend
Video: Zo creëer jij de Perfecte Romantische Date voor je geliefde! - Psycholoog Najla 2024, April
Anonim

Het komt voor dat jij en je vriend elkaar enkele weken of zelfs maanden niet hebben gezien (als een van jullie bijvoorbeeld naar een andere stad is verhuisd). Of ze heeft wat problemen in haar persoonlijke leven … En het is eenvoudig, zelfs als er geen serieuze reden is, kun je altijd een avond regelen voor je vriend en een geweldige tijd samen hebben.

Hoe regel je een avond voor een vriend
Hoe regel je een avond voor een vriend

instructies:

Stap 1

Als je vriend een winkelliefhebber is, maak dan een winkelrondleiding. Het is niet nodig om alles te kopen - sommige mensen voelen zich beter door van alles te proberen.

Stap 2

Geef een thuisfeestje in je pyjama. Maak pizza's, milkshakes, bak koekjes, broodjes of een fruitsalade. Bekijk een paar romantische komedies, praat over alles in de wereld, laat manicures, pedicures, epilatie, gezichts- en haarmaskers, experimenteer met make-up.

Stap 3

Beleef een actieve avond. Ga bijvoorbeeld naar het zwembad of ga skeeleren of fietsen. Als het weer het toelaat, kunt u fietsen naar het dichtstbijzijnde bos en daar een kleine picknick houden.

Stap 4

Denk aan je kindertijd: regel een uitstapje naar een pretpark. Berijd alle attracties, koop suikerspin voor jezelf, rijd op een paard, bestel karikaturen van jezelf bij een straatartiest.

Stap 5

Als jij en je vriendin in verschillende steden wonen, en zij kwam je bezoeken, regel dan een stadstour voor haar. Laat het een thematische wandeling zijn. Als je vriend een kunstenaar, ontwerper of fotograaf is, laat haar dan de relevante musea en tentoonstellingen zien. Als ze een fijnproever is en goed thuis is in eten, neem haar dan mee naar enkele van de beste eetgelegenheden in uw stad. Als ze architect of historicus is, is een min of meer klassieke excursie naar bezienswaardigheden en monumenten van architectuur of geschiedenis voldoende.

Stap 6

Boek een fotosessie - in de studio of buiten, afhankelijk van het weer. Neem veel verschillende kleding mee, experimenteer met afbeeldingen. Print je favoriete foto's in tweevoud en maak twee fotoalbums - voor jezelf en voor haar.

Aanbevolen: