Een Wenskaart Verzenden

Inhoudsopgave:

Een Wenskaart Verzenden
Een Wenskaart Verzenden

Video: Een Wenskaart Verzenden

Video: Een Wenskaart Verzenden
Video: Kan je nog altijd een wenskaart verzenden met een kiwisticker? 2024, Mei
Anonim

Een wenskaart is een onmisbaar kenmerk van elke vakantie. Vroeger, toen er nog geen internet was en niet iedereen een telefoon had, waren ansichtkaarten het middel om je te feliciteren met feestdagen. Nu is het veel gemakkelijker geworden om iemand te feliciteren, maar het is zo leuk om soms in een brievenbus te kijken en groeten uit het verleden te ontvangen - een papieren ansichtkaart.

Papieren gefeliciteerd
Papieren gefeliciteerd

Noodzakelijk

  • Papieren ansichtkaart
  • De envelop
  • Adres van de ontvanger
  • Computer
  • internet

instructies:

Stap 1

Om een wenskaart te kunnen versturen, moet je deze eerst kopen. Helaas is het momenteel erg moeilijk om een wenskaart in de vorm van een ansichtkaart te vinden, dus je moet een postenvelop kopen om het te verzenden. Het is absoluut noodzakelijk om het adres van de ontvanger te verduidelijken zodat de briefkaart kan worden bereikt. De bezorgprijs kan ook afhankelijk zijn van de bezorgafstand en de geografische locatie van de ontvanger, dat wil zeggen het aantal postzegels dat op de envelop is geplakt. Doe voorzichtig!

Stap 2

Nadat de briefkaart en de gewenste envelop zijn gekocht, moet u de briefkaart ondertekenen, in de envelop doen, verzegelen, het juiste adres schrijven en ofwel in een blauwe brievenbus doen om brieven te verzamelen, of rechtstreeks naar de Russische Post-operator.

Stap 3

Als de persoon die u wilt feliciteren een e-mailadres heeft, dan is er een andere manier om een wenskaart te verzenden - via internet. Er zijn veel diensten op het netwerk voor het maken en verzenden van ansichtkaarten voor elke vakantie. Om dit te doen, moet je naar een van deze sites gaan, de ansichtkaart die je leuk vindt selecteren, er een tekst op schrijven. Indien gewenst kan de ansichtkaart zelfs worden versierd met een muziekstuk! Vervolgens moet u het e-mailadres van de ontvanger invoeren in het verzendformulier en op de knop "Verzenden" klikken.

Aanbevolen: