Een Wenskaart Naar Een Vriend Sturen

Inhoudsopgave:

Een Wenskaart Naar Een Vriend Sturen
Een Wenskaart Naar Een Vriend Sturen

Video: Een Wenskaart Naar Een Vriend Sturen

Video: Een Wenskaart Naar Een Vriend Sturen
Video: Moving Wish 13110012 | Wenskaart vrolijke kikker springt | Jarig 2024, April
Anonim

Op feestdagen is het zo leuk om geschenken en een goed humeur te geven aan mensen die dicht bij je staan. Het is veel gemakkelijker geworden om je vriend te plezieren. Om een wenskaart te sturen, hoeft u zich nu niet meer druk te maken over hoe u dit op de juiste manier doet. Er zijn verschillende manieren van verzenden, en welke je kiest, is geheel aan jou.

Een wenskaart naar een vriend sturen
Een wenskaart naar een vriend sturen

instructies:

Stap 1

Een wenskaart verzenden via internet Als uw vriend is geregistreerd op sociale netwerken, is het verzenden van een wenskaart eenvoudig genoeg en kost het weinig tijd. Ga naar zijn persoonlijke pagina, selecteer de meest geschikte ansichtkaart (het kan een zelfgemaakte tekening, foto of gewone afbeelding met een handtekening zijn), plaats deze in het daarvoor bestemde veld en klik op "Verzenden". U kunt dit openbaar doen door uw bericht op het forum of in de muur achter te laten, of u kunt uw felicitaties anoniem verzenden, waarna alleen uw vriend de ansichtkaart te zien krijgt.

Stap 2

Als u het e-mailadres van uw vriend kent, stuurt u een briefkaart naar zijn mailbox. Dit kan via speciale sites met ansichtkaarten of vanuit uw e-mailaccount. Ga naar een speciale bron, selecteer de ansichtkaart die je leuk vindt en vul alle verplichte velden in. Voer eerst uw naam en e-mailadres in en voer vervolgens de naam en het e-mailadres van de ontvanger in. Vergeet niet de datum van ontvangst op de kalender te zetten en het vakje aan te vinken om een leveringsbericht te ontvangen.

Stap 3

Een ansichtkaart verzenden via koerier Maak een leuke grap voor je vriend. Koop een mooie wenskaart, teken deze namens een groot bedrijf of populaire beroemdheid. Schrijf op de envelop het adres en de naam van je vriend en voeg je ansichtkaart toe. Om je vriend nog meer te verrassen, doe je wat geld bij de kaart. Bel de bezorgdienst en spreek af met de koerier om de envelop op het afgesproken tijdstip bij je vriend af te leveren. Om de rally interessanter te maken, vraag je de koerier om met je mee te spelen en een toespraak voor hem te bedenken waarmee hij de envelop zal overhandigen.

Stap 4

Een ansichtkaart per post versturen Koop een mooie envelop en een wenskaart. Stel een originele begroeting samen die je vriend leuk zal vinden. Doe de ansichtkaart in een envelop, sluit deze zorgvuldig en verstuur deze. Wees voorzichtig bij het opgeven van het adres van een vriend, anders kan de kaart verloren gaan. Bereken het aantal bezorgdagen en verstuur de ansichtkaart vooraf. Als een vriend in de buurt woont, kun je zelf een envelop in hun brievenbus deponeren.

Aanbevolen: