Picknick Op Het Platteland: Buitengrill Of Barbecue

Inhoudsopgave:

Picknick Op Het Platteland: Buitengrill Of Barbecue
Picknick Op Het Platteland: Buitengrill Of Barbecue

Video: Picknick Op Het Platteland: Buitengrill Of Barbecue

Video: Picknick Op Het Platteland: Buitengrill Of Barbecue
Video: Picnic At The Lake with chicken bbq 2024, April
Anonim

Het wordt warmer buiten, de zomertijd komt eraan. Dit is de tijd om te ontspannen in de datsja, picknicks, excursies. Weinig vrije tijd is compleet zonder een heerlijke barbecue, dus elke liefhebber van kwaliteitsrust heeft een barbecue of grill.

Picknick op het platteland: buitengrill of barbecue
Picknick op het platteland: buitengrill of barbecue

Vuurkorf of buitengrill?

Bijna elke gelukkige eigenaar van een buitenwijk besluit vroeg of laat een vuurpot te kopen. De keuze is zo groot dat het gemakkelijk is om in de war te raken en de verkeerde keuze te maken. Zo zijn er stationaire buitengrills, inbouwmodellen voor zomerkeukens. Er zijn ook gewone draagbare barbecues. Het belangrijkste verschil tussen een grill en een barbecue is de afwezigheid van spiesjes.

Gerechten gekookt met een spies, spiesjes worden kebabs genoemd.

Gerechten die op een speciale grill zijn bereid, worden grills of barbecues genoemd.

Veel vrijetijdsliefhebbers geven de voorkeur aan moderne grills boven conservatieve barbecues. Laten we eens kijken naar hun belangrijkste kwaliteiten.

Buitengrill

Alle grote wereldwijde merken huishoudelijke apparaten bieden consumenten een reeks modellen voor buitengrills.

Ze kunnen worden onderverdeeld in:

- mobiel;

- stationair;

- ingebouwd.

Buitengrills zijn ook:

-gas, - elektrisch, - hout branden.

Buitengrills zijn goed voor grote ruimtes en voor grote groepen. Ze hebben een volumineus werkoppervlak en zijn handig voor het bereiden van grote hoeveelheden voedsel.

Voordelen van het gebruik van buitengrills:

- buitengrills zijn ideaal voor grote, luidruchtige gezelschappen - je kunt verschillende gerechten bereiden;

- elektrische of gasmodellen kunnen worden gebruikt op terrassen, overdekte veranda's (zelfs als het regent).

Wat betreft buitengrills, er is nog iets belangrijks om te onthouden: het is het beste om zo'n structuur te installeren wanneer de site al is aangelegd. Anders kan het de bouwwerkzaamheden belemmeren.

Koperslager

De tweede, eenvoudigere en voordeligere optie kan de aanschaf van een barbecue zijn. Het aanbod is net zo breed als dat van de buitengrills. De vuurpot staat voornamelijk op straat en is voornamelijk gevuld met brandhout. Vlees of vis wordt gekookt boven een open vuur of houtskool. In de uitverkoop vindt u gesmede opties met luifels om te beschermen tegen de regen.

Braziers zijn niet duur (vergeleken met straatgrills), de eenvoudigste modellen kunnen worden gekocht in grote stadshypermarkten. Van de voordelen is het belangrijk om het gemak van transport en installatie op te merken. Ze nemen niet veel ruimte in beslag en zijn de perfecte aanvulling op een picknick aan het meer of zelfs in het park. Het nadeel is de mogelijkheid om alleen barbecue te koken. In tegenstelling tot buitengrills biedt de grill geen grote verscheidenheid aan gerechten.

Elke eigenaar beslist wat hij kiest voor zijn eigen vakantie op het platteland, een buitengrill of een vuurpot. In ieder geval is het plezier van een heerlijke barbecue en gezellig gezelschap midden in de natuur gegarandeerd.

Aanbevolen: