Hoe Barbecue In Het Land Te Koken

Inhoudsopgave:

Hoe Barbecue In Het Land Te Koken
Hoe Barbecue In Het Land Te Koken

Video: Hoe Barbecue In Het Land Te Koken

Video: Hoe Barbecue In Het Land Te Koken
Video: De Oklahoma in gebruik 2024, April
Anonim

Ze houden van zomerhuisjes voor de frisse lucht, stilte en veel groen. Na intensieve werkdagen en de drukte van de stad is het bijzonder aangenaam vertoeven in de natuur. Een van de favoriete gerechten van vakantiegangers is kebab. Om een picknick tot een succes te maken, moet je alles van tevoren plannen.

Hoe barbecue in het land te koken
Hoe barbecue in het land te koken

Noodzakelijk

vlees; - vis; - zout; - kruiden; - citroen; - kefir; - natuurlijke yoghurt - sojasaus; - droge witte wijn; - granaatappelsap; - ui; - knoflook

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste voor een goede kebab is vers vlees of vis. Koop ze alleen in grote winkels of vertrouwde boeren. Zorg ervoor dat u de houdbaarheidsdatum en versheid van het product controleert.

Stap 2

Na aankoop moet het vlees gemarineerd zijn. Er zijn veel manieren en recepten voor marinade. Bijvoorbeeld de versie met citroensap. Snijd het vlees in kleine stukjes en de ui in ringen. Leg het vlees en de uien afwisselend in lagen, bestrooi met zout en kruiden. Besprenkel elke laag royaal met citroensap. Verwijder vervolgens het vlees naar een koele plaats, na 2-3 uur is het product klaar om te braden.

Stap 3

Kip kebab zal zacht en zacht blijken te zijn, bovendien kost het je minder dan varkensvlees of lamsvlees. Koop twee kilo kippenvlees en doe het in een diepe kom. Voeg 4 uien toe, in ringen gesneden, 3 fijngehakte teentjes knoflook, 100 g. greens (u kunt koriander of peterselie nemen), zwarte peper en zout naar smaak. Meng alles goed door elkaar en vul aan met natuurlijke yoghurt of gewone kefir. Laat op een koele plaats 1-2 uur marineren.

Stap 4

Als je van vis houdt, kook dan forel, zalm, kabeljauw of tonijnkebabs. Zout de filet, breng op smaak met zwarte peper en kruiden. Je kunt droge witte wijn, citroensap, sojasaus of granaatappelsap gebruiken als marinade voor vis.

Stap 5

Vergeet niet brandhout of kant-en-klare kolen te kopen. Als er geen barbecue in het land is, neem dan een kleine opvouwbare versie mee. In bouwmarkten en grote winkelcentra kunt u zowel een mobiele metalen structuur als een model voor een stationaire installatie kopen.

Stap 6

Denk aan alle kleine dingen: pak wegwerpschalen, een tafelkleed en servetten. Het is handig om fruit, groenten en water mee te nemen. Voor een bijgerecht voor kebabs, bak aardappelen, nadat je ze eerder in folie hebt gewikkeld. In de frisse lucht wordt de eetlust wakker, dus extra voorzieningen zijn erg handig.

Aanbevolen: