Is Het Mogelijk Om Varkensvleesgerechten Te Koken Voor Het Nieuwe

Inhoudsopgave:

Is Het Mogelijk Om Varkensvleesgerechten Te Koken Voor Het Nieuwe
Is Het Mogelijk Om Varkensvleesgerechten Te Koken Voor Het Nieuwe

Video: Is Het Mogelijk Om Varkensvleesgerechten Te Koken Voor Het Nieuwe

Video: Is Het Mogelijk Om Varkensvleesgerechten Te Koken Voor Het Nieuwe
Video: Koken op Maandag - Kerstrollade 2024, Mei
Anonim

Voor de nieuwjaarsviering beginnen gastvrouwen zich van tevoren voor te bereiden. Binnen een paar dagen beginnen ze met het plannen van het aantal gasten en de maaltijden die worden geserveerd. Om het volgende jaar geluk en geluk te brengen, moet je het vieren in overeenstemming met de voorkeuren van het symbool van het jaar.

Nieuwjaar 2019
Nieuwjaar 2019

Het komende nieuwe jaar 2019 zal worden gemarkeerd door het Yellow Earth Pig. Veel mensen die zich houden aan tradities vragen zich af of het mogelijk is om op oudejaarsavond varkensvleesgerechten te serveren.

Zelfs degenen die meestal niet in voortekenen en vooroordelen geloven, twijfelen ook aan de bereiding van vertrouwde gerechten: gelei, gekookt varkensvlees, Frans varkensvlees, enz.

Beeld
Beeld

Is het mogelijk om varkensvleesgerechten te serveren voor de Nieuwe 2019

Als je al zo'n vraag stelt, dan is er enige angst dat als het symbool van het jaar je feesttafel niet leuk vindt, het je het hele jaar geluk en voorspoed zal afwenden. Als het gezin zonder varkensvlees kan, gebruik dan andere soorten vlees: gevogelte, rundvlees, lamsvlees.

Als u niet zonder uw favoriete varkensvleesgerechten kunt, moet u ze gewoon correct serveren.

Aanbevelingen voor het ontwerp van de nieuwjaarstafel

1. Als er varkensvleesgerechten op tafel staan, verdraagt het varken geen ander vlees;

2. Maak de tafel helder. Het Yellow Earth Pig houdt van oranje, gele en groene kleuren. Laat het menu lichte salades, snacks, fruit en groenten bevatten.

3. Het belangrijkste bij het vieren van het nieuwe jaar is de overvloed en verscheidenheid aan gerechten. Varken houdt van eten en is niet bijzonder pretentieus in voedsel.

Beeld
Beeld

De meeste landen vieren nieuwjaar op 1 januari. Volgens de Chinese kalender valt het jaar van het gele aardevarken echter op 16 februari. Daarom, logischerwijs, als je het nieuwe jaar viert volgens de Gregoriaanse kalender, dat wil zeggen 1 januari, kun je genieten van sappige varkensvleesgerechten.

Over het algemeen is dit meer een psychologische factor. Als u denkt dat het niet opvolgen van aanbevelingen tot mislukking leidt, dan zal dat hoogstwaarschijnlijk ook zo zijn. Als het belangrijkste voor jou is om het nieuwe jaar op een leuke en smakelijke manier te vieren, zet je dit zelf niet in de weg, dan komt alles goed en zal het nieuwe jaar succesvol en gelukkig zijn.

Aanbevolen: