Wat Je Nodig Hebt Om Te Koken Voor Het Nieuwe Jaar

Wat Je Nodig Hebt Om Te Koken Voor Het Nieuwe Jaar
Wat Je Nodig Hebt Om Te Koken Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Wat Je Nodig Hebt Om Te Koken Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Wat Je Nodig Hebt Om Te Koken Voor Het Nieuwe Jaar
Video: Chauffeurs in Rusland overtreden de verkeersregels. Een gevecht op de weg. 2024, Mei
Anonim

Gelukkig nieuwjaar komt altijd een gevoel van vreugde, geluk, magie, evenals de verwachting van een wonder en de vervulling van de meest gekoesterde verlangens. Mensen zien deze dag als iets ongewoons, een kans voor nieuwe ontdekkingen en succes. Een zeer belangrijke voorwaarde voor een gelukkige oudejaarsavond is een feestelijke tafel, en het oudejaarsdiner is het moment waarop de hele familie samenkomt aan één grote tafel, het oude jaar afsluit en het nieuwe begroet.

Wat je nodig hebt om te koken voor het nieuwe jaar
Wat je nodig hebt om te koken voor het nieuwe jaar

Neem de keuze van feestelijke gerechten voor de nieuwjaarstafel serieus. Maak een week voor de vakantie een menu en koop alle benodigde producten om tijd te besparen.

Kies gerechten die niet veel tijd nodig hebben om te koken, en je zult niet de helft van oudejaarsavond aan het fornuis doorbrengen.

Het hoofdgerecht op de feesttafel moet iets heets zijn. Bak hiervoor vlees, gevogelte of vis in de oven en kook aardappelpuree als bijgerecht. Zo'n gerecht wordt heel eenvoudig en snel bereid.

Bontjas, mimosa en Olivier zijn volgens een lange traditie de meest populaire salades op oudejaarsavond. Er moet gerookte makreel, roze zalm, diverse soorten worst en harde kaas op tafel staan.

Bereid sandwiches voor, laat ze van verschillende soorten zijn: met kaviaar, worst en sprot. Maak ze in een ongewone vorm en versier ze prachtig met peterselie of dille.

Zelfgemaakte ingemaakte champignons, komkommers en tomaten zijn perfect als snack voor alcoholische dranken. Snijd verse tomaten en komkommers in een bord, bedek ze met mayonaise.

Snijd de citroen in zeer dunne plakjes, dip ze in suiker of zout en wikkel een smal stuk kaas in plakjes, zet vast met spiesen of tandenstokers. Deze versie van een feestelijke snack kan worden gebruikt als een van de gasten cognac drinkt.

Zorg voor het dessert. Koop een cake of maak er zelf een als de tijd het toelaat. Er moeten veel verschillende soorten snoep en fruit op de feesttafel staan.

Wat betreft alcohol, in dit geval zijn droge wijn en champagne de beste alcoholische dranken voor de nieuwjaarstafel. Frisdranken moeten ook op tafel aanwezig zijn. Daarom zou de meest optimale keuze sappen zijn: sinaasappel, appel en tomaat.

Nieuwjaar is een vakantie die bijna iedereen zich kan veroorloven. Dit geldt vooral voor eten. Kook daarom waar je het meest van houdt, want eten moet jou en je dierbaren plezier brengen en verrukken op deze magische oudejaarsavond.

Aanbevolen: