Wat Te Koken Voor Het Nieuwe Jaar

Wat Te Koken Voor Het Nieuwe Jaar
Wat Te Koken Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Wat Te Koken Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Wat Te Koken Voor Het Nieuwe Jaar
Video: Vlogmas ❄ 16+17 NIEUWJAAR Vieren! 2024, April
Anonim

Het Jaar van de Geit is nog niet voorbij, maar veel huisvrouwen beginnen al na te denken over de volgende wintervakantie. Het is niet alleen belangrijk om de gasten te voeden, maar ook om de beschermheilige van het volgende jaar te sussen. Het symbool van 2016 is de Red Fire Monkey, die een gewelddadig temperament, rusteloosheid en excentriciteit heeft.

Wat te koken voor het nieuwe jaar 2016
Wat te koken voor het nieuwe jaar 2016

De hoofdregel bij het bereiden van gerechten voor een feestelijke nieuwjaarstafel is de keuze voor natuurlijke producten. Er moet aan worden herinnerd dat de aap kleurstoffen en kankerverwekkende stoffen niet goedkeurt. Omdat het een herbivoor is, moeten de meeste gerechten vegetarisch zijn - een verscheidenheid aan salades, groentestoofschotels, gegrilde groenten en dieetbrochettes. Het wordt aanbevolen om de gerechten overvloedig op smaak te brengen met alle soorten groen - dille, peterselie, sla, rucola, groene uien, enz. Het wordt ook aanbevolen om kippeneieren, wortelen, paprika's en uien te gebruiken.

Het is belangrijk om te onthouden dat salades licht gemaakt moeten worden, want de Aap houdt van een actieve levensstijl waarvoor energie nodig is. Om niet te veel te eten op Nieuwjaar 2016, is het de moeite waard om een buffet te organiseren waarop u sandwiches, taartjes of frites moet plaatsen. Het voordeel van het gebruik van een dergelijke tafel is dat er geen zwaarte in de maag zal zijn en niets de gasten belet om plezier te hebben, te dansen en deel te nemen aan verschillende wedstrijden.

Als van tevoren bekend is dat gasten de voorkeur geven aan vleesgerechten of vis, is het aan te raden om op tafel te serveren, bijvoorbeeld een ham aan het spit, een kebab of een ander gerecht dat boven een open vuur wordt gekookt. De vis kan het beste gestoomd worden gedaan, maar andere zeevruchten moeten helemaal worden weggelaten - de aap voelt zich er niet aan gehecht. Voor het symbool van het komende jaar is het belangrijker dat het voedsel zo min mogelijk aan een warmtebehandeling wordt onderworpen. Er mag niet veel vlees op tafel liggen, het is de moeite waard om alleen de vetarme variëteiten te kiezen. En het is het beste om de voorkeur te geven aan kip.

De tafel moet rijk zijn aan snoep. Vergeet dus niet om een groot bord te hebben met een verscheidenheid aan fruit, waaronder bananen. Voor een extra traktatie kunt u een koekje, cake of cake serveren.

In het nieuwe jaar 2016 moet men de voorkeur geven aan nobele alcoholische dranken - mousserende wijnen, whisky en cognacs. Compotes, sappen, vruchtendranken of gewoon water zijn welkom. Het wordt aanbevolen om de tafel te diversifiëren met allerlei soorten gekoelde cocktails.

Aanbevolen: