Hoe Maak Je Een Sprookjeskrans Voor Het Nieuwe Jaar

Hoe Maak Je Een Sprookjeskrans Voor Het Nieuwe Jaar
Hoe Maak Je Een Sprookjeskrans Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Maak Je Een Sprookjeskrans Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Maak Je Een Sprookjeskrans Voor Het Nieuwe Jaar
Video: Hoe maak je lantaarn van papier. Decoratie voor het nieuwe jaar 2024, April
Anonim

Kinderen wachten vol spanning op de vakantie, en oudejaarsavonden duren zo lang. Nodig ze uit om een kerstwonder te maken - een kerstkrans voor de voordeur. Nodig een feestdag in je huis uit door een sprookjeskrans aan de deur te hangen. Hij zal niet voorbijgaan aan de inspanningen van kleine tovenaars en zal bij je langskomen met vrienden, geschenken, goodies en een wervelwind van feestelijke commotie.

Sprookjeskrans van het nieuwe jaar
Sprookjeskrans van het nieuwe jaar

karton, gekleurde draden, kegels, verf, lijm, schaar, decoratiematerialen (kralen, glitters), want, synthetische winterizer, tennisbal.

1. Knip een blanco voor een krans uit dik karton. We nemen veelkleurige bollen draad en wikkelen de blanco zodat het karton niet zichtbaar is. De uiteinden van de draden kunnen vanaf de verkeerde kant worden vastgemaakt.

2. De basis van de krans is klaar, nu fantaseren we en creëren we een sprookje. We schilderen kleine kegels met spuitverf en versieren ze met kralen. We lijmen elegante kegels op een krans - dit is een fantastisch bos.

3. Knip de plano van de hut uit het karton, lijm rietjes en synthetische wintermaker erop (de synthetische wintermaker kan worden vervangen door watten en het rietje kan worden vervangen door elk materiaal dat hout imiteert). Teken een mooi winterraam op karton en plak het op een rietje. We bevestigen de hut aan de krans.

4. We maken een fantastische man van kinderwanten. We vullen het met opvulling van polyester of watten, binden de bovenkant van de want vast met een vlecht - het bleek een torso te zijn. We nemen een tennisbal, tekenen een grappig gezicht. We naaien een hoed van een stuk pels of synthetische winterjas, lijmen deze aan de bal - dit is het hoofd. We lijmen het lichaam en het hoofd. We versieren de kleine man met kralen en bevestigen aan de krans.

decoraties kunnen worden aangevuld met sneeuwvlokken, sparren takken. Een fantastische man kan een sneeuwvlok, een kerstboom of een geschenk in zijn hand krijgen.

Aanbevolen: