Waar Te Gaan In Moskou Op Oudejaarsavond

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan In Moskou Op Oudejaarsavond
Waar Te Gaan In Moskou Op Oudejaarsavond

Video: Waar Te Gaan In Moskou Op Oudejaarsavond

Video: Waar Te Gaan In Moskou Op Oudejaarsavond
Video: Oud en Nieuw in Moskou, Rusland 2017 2024, Mei
Anonim

De langverwachte vakantie staat voor de deur. Restaurants, uitgaansgelegenheden, reisorganisaties doen allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Het is handig voor inwoners en gasten van de hoofdstad om meer informatie te krijgen over de komende nieuwjaarsevenementen.

Waar te gaan in Moskou op oudejaarsavond
Waar te gaan in Moskou op oudejaarsavond

instructies:

Stap 1

Vier het nieuwe jaar in een van de clubs in de hoofdstad. De deuren van tal van uitgaansgelegenheden staan altijd open voor actieve en vrolijke mensen. In het nieuwe jaar wacht de B2-club op bezoekers. Alle 4 verdiepingen staan ter beschikking van de gasten. Op een feestelijke avond op de begane grond in de discobar klinken discohits uit de jaren 80. Lenny, Marie, Valery Stronsky en Alexander Titov treden op in de Kleine Zaal op de tweede verdieping. De jazzhal op de derde verdieping zal u verrassen met bands en artiesten als Edelweiss, Polina Kasyanova, Djangoband en Haleo. Ook DJ Jonny en de muzikanten van de King and Jester-groep zullen op oudejaarsavond in de club optreden.

Stap 2

Veel plezier in de restaurants van de hoofdstad. Veel etablissementen wachten op gasten op oudejaarsavond, maar slechts een klein deel ervan: Balkon, Bono, Bochka, Turandot, Chaika, Tajj Mahal. Het restaurant Chenonceau (15 Trekhprudny-laan) nodigt u uit om u onder te dompelen in een gezellige Franse sfeer. De ticketprijs voor het nieuwe jaar is 15.000 roebel. In restaurant Tale of the East (22 Frunzenskaya Naberezhnaya) zie je de uitvoering van popsterren, oosterse dansen en een illusionaire transformatie. De kosten voor het bezoeken van een restaurant op oudejaarsavond bedragen 10.000 roebel. Het restaurant Noev Kovcheg (Maly Ivanovskiy-laan, 7) zal u, naast een uitstekende keuken, verrassen met een optreden van Cirque de Soleil-artiesten. Een bezoek aan dit restaurant kost je 17.000 roebel. van een persoon.

Stap 3

Vier feest in sanatoria en vakantiehuizen. Op het grondgebied van Moskou en de regio Moskou vindt u veel gastvrije plekken waar u op oudejaarsavond welkom bent. Je kunt gewoon een huis huren op de basis en het nieuwe jaar alleen vieren of je vestigen in een pension, waar het entertainmentprogramma wordt toevertrouwd aan professionals. Rusthuizen die bezoekers op vakantie ontvangen zijn "Usadba", "Bear Lake", "Snegiri", "Zavidovo", "Pushkarskaya Sloboda", "Sorochany" en vele anderen.

Aanbevolen: