Waar Te Gaan Op Oudejaarsavond

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Op Oudejaarsavond
Waar Te Gaan Op Oudejaarsavond

Video: Waar Te Gaan Op Oudejaarsavond

Video: Waar Te Gaan Op Oudejaarsavond
Video: Oudejaarsavond Dankgebed 2024, April
Anonim

Veel Russen vieren het nieuwe jaar traditioneel thuis met hun familie en geliefden. Echter, nadat de toespraak van de president is afgelopen en alle geschenken al zijn gepresenteerd, rijst steevast één vraag: waar kun je heen op oudejaarsavond?

Waar te gaan op oudejaarsavond
Waar te gaan op oudejaarsavond

instructies:

Stap 1

U kunt de komst van het nieuwe jaar vieren op het centrale plein van de stad, waar traditioneel massale festiviteiten worden gehouden. De sfeer van plezier, dans, liedjes, felicitaties en glimlachen zal je energie geven en je kracht geven voor het komende jaar. Meestal gaan festiviteiten gepaard met optredens van artiesten, maar ook van de kerstman en Snegurochka. Als je tijdens het klokkenspel ineens geen tijd had om een wens te doen, fluister het dan in het oor van de Kerstman, dan komt het ineens uit.

Stap 2

Als je om wat voor reden dan ook niet naar het belangrijkste stadsplein wilt, kun je gewoon naar de binnenplaats gaan, naar het dichtstbijzijnde park of stuwmeer lopen. Lanceer feestelijk vuurwerk de lucht in, steek sterretjes aan, glij van een glijbaan, sneeuwballen of dans rond een levende boom. En vergeet niet alle voorbijgangers te feliciteren, en als je iets leuks en ongewoons wilt doen, deel dan een mandarijn of snoep uit aan iedereen die je tegenkomt.

Stap 3

Om de jaarwisseling voort te zetten, kun je naar een restaurant of café gaan. Deze optie is vooral geschikt voor mensen met kleine kinderen of oudere familieleden die thuis naar bed moeten. Als je van tevoren een afspraak hebt gemaakt met vrienden in een café, kun je het plezier zelfs tot in de vroege ochtend voortzetten.

Stap 4

Liefhebbers van het nachtleven kunnen op zoek naar nieuwjaarsavonturen in een nachtclub of een bar, waar ze naar hartenlust kunnen dansen op de hits van het uitgaande jaar. Houd er rekening mee dat veel etablissementen nieuwjaarsfeestjes organiseren, die van tevoren moeten worden voorbereid.

Stap 5

Als je veel vrienden hebt en het is niet mogelijk om het nieuwe jaar met iedereen tegelijk te vieren, loop dan gerust even binnen na het klokkenspel. Vergeet niet om voor elke vriend een klein cadeautje te maken, en je kunt ook een interessante felicitatiescène bedenken.

Aanbevolen: