Waar Te Gaan In Moskou Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan In Moskou Voor Het Nieuwe Jaar?
Waar Te Gaan In Moskou Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Waar Te Gaan In Moskou Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Waar Te Gaan In Moskou Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Dingen om te doen in Moskou (Rusland) als je denkt dat je alles hebt gedaan vlog 2024, April
Anonim

De nieuwjaarsvakantie nadert in hoog tempo. Er zijn veel plekken in Moskou waar je op een langverwachte avond een geweldige tijd kunt hebben met vrienden. De keuze hangt af van uw wensen en financiële mogelijkheden.

Waar te gaan in Moskou voor het nieuwe jaar?
Waar te gaan in Moskou voor het nieuwe jaar?

instructies:

Stap 1

Vier oudejaarsavond in een restaurant.

De gemakkelijkste en voor sommigen ook de leukste manier om het te vieren, is door naar een restaurant te gaan. U hoeft zich geen zorgen te maken over het entertainmentprogramma, professionals zorgen ervoor. Als het op koken aankomt, kies dan een restaurant naar jouw smaak. De kosten van een nieuwjaarsaanbetaling in instellingen in Moskou bedragen gemiddeld ongeveer 5.000 roebel. Als u niet weet welke plaats u voor de vakantie moet kiezen, concentreer u dan op de geografische locatie om zo gemakkelijk mogelijk bij het huis te komen. Bij het metrostation Sokol is er een Roxy-restaurant (3500 roebel). In de buurt van het station "Prospect Mira" is "Anfilada" (5000 roebel). Japanse, Thaise en Europese gerechten wachten op u in Delonix Cafe. In de "Baku Dvorik" kunt u de Europese, Japanse en Kaukasische keuken proeven. De kosten van een bezoek op oudejaarsavond zijn 6.500 roebel.

Stap 2

Vier het feest in het hotel.

Bent u van ver naar de hoofdstad gekomen, of wilt u de vakantie gewoon niet thuis vieren, dan kunt u terecht in een van de hotels in Moskou. In "Cosmos" kunt u bijvoorbeeld een tweepersoonskamer huren voor 17.000 roebel. RUB 6000 per persoon is een bezoek aan een feestelijk evenement met een banket.

Stap 3

Vier het nieuwe jaar op de straten en pleinen van de hoofdstad.

Je bent misschien niet geïnteresseerd om het grootste deel van het feest binnen te zijn. Als de ziel om de straten van Moskou vraagt, waarom dan lijden? Ga naar het Rode Plein en vier onder het klokkengelui de vakantie met een menigte vreemden. U kunt op oudejaarsavond naar een van de stadsschaatsbanen gaan, bijvoorbeeld in het Gorky Park of Culture, of gewoon wandelen langs de centrale lanen van Moskou.

Stap 4

Huur een huis in Moskou.

Je kunt je niet beperken tot de hoofdstad, maar verder klimmen de buitenwijken in. Maar zelfs binnen de ringweg van Moskou kunt u een huis huren om het nieuwe jaar te vieren in de kring van dierbaren. Vier de vakantie in Valuevo aan de oevers van de Likova-rivier of in het Voronovo-sanatorium. Op het grondgebied van de regio is er veel meer keuze - de rest herbergt "Boyarskaya Usadba", "Snegiri", het pension "Bor" en nog veel meer. Het nieuwe jaar vieren in recreatiecentra kost je vanaf 10.000 roebel. per persoon.

Aanbevolen: