Hoe Breng Je Kinderfeestjes Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Kinderfeestjes Door?
Hoe Breng Je Kinderfeestjes Door?

Video: Hoe Breng Je Kinderfeestjes Door?

Video: Hoe Breng Je Kinderfeestjes Door?
Video: Ze Adopteert Een Meisje Dat Niemand Wilde. 19 Jaar Later Ziet Ze Er Compleet Anders Uit! 1 2024, Mei
Anonim

Als u een kleurrijke en onvergetelijke vakantie voor uw kind wilt doorbrengen, kunt u contact opnemen met een van de bureaus die dit soort service bieden. Nodig clowns, gekostumeerde acteurs of levensgrote poppen uit. Niet elk gezin heeft echter de mogelijkheid om voor de diensten van zo'n bedrijf te betalen, en het evenement is niet zo goedkoop. Dan kunt u zelf een kinderfeestje regelen. Wat is hiervoor nodig:

Hoe breng je kinderfeestjes door?
Hoe breng je kinderfeestjes door?

instructies:

Stap 1

Bepaal de locatie van de vakantie. De keuze van de benodigde apparatuur en het vermogen ervan zijn afhankelijk van de grootte. Stel vervolgens de apparatuur zo in dat het akoestische effect correct is. Het is het beste om vier speakers in de hoeken van een kamer of platform te plaatsen, maar richt ze niet naar elkaar, je kunt ze beter iets opzij draaien. Dit is nodig zodat het geluid gelijkmatig wordt verdeeld en niet op één punt wordt geraakt.

Stap 2

Vervolgens stelt u een vakantieprogramma op. Wat erin gaat, hangt af van uw wens, de hobby's van uw kind en zijn leeftijd. Bijvoorbeeld: een feestelijke bijeenkomst van gasten, prijsvragen, grappen, optredens van genodigden, muzikale begeleiding, etc.

Stap 3

Bepaal voordat je de show gaat voorbereiden de samenstelling van de gasten. Als uw kind ouder is dan zes jaar, geef hem dan een vrije keuze. Laat hem je precies vertellen wie hij wil uitnodigen van zijn vrienden en vriendinnen. En je bepaalt al welke van de volwassenen je uitnodigt, en of je überhaupt uitnodigt. U kunt de vakantie opdelen in een volwassenen- en een kinderprogramma. In dit geval nodig je de ouders van de kinderen uit, maak je een aparte tafel voor ze, waar je na afloop van het programma samen aan gaat zitten. Kinderen apart, volwassenen apart. Je moet niet iedereen aan dezelfde tafel zetten, omdat je kind zich een meester wil voelen, en in het bijzijn van zijn ouders zal hij waarschijnlijk niet slagen, maar je moet de kinderen ook niet lang alleen laten, bezoek regelmatig hen.

Stap 4

Om gasten uit te nodigen, uitnodigingen uit te delen of te versturen in een paar weken, bij de voorbereiding waarvan u uw kind betrekt, zal het interessant voor hem zijn.

Stap 5

Bepaal de samenstelling van de deelnemers aan het showprogramma. Hier kun je beide ouders als hoofdrolspelers gebruiken, grootouders in de vorm van wijze tovenaars, de oom van een tante, enzovoort. Als het aantal genodigden minder dan tien is, is het niet de moeite waard om veel assistenten aan te trekken.

Stap 6

Maak een programma. U kunt fragmenten uit het favoriete sprookje van uw kind naspelen, muziekwedstrijden, oplettendheidswedstrijden, enzovoort houden. Het belangrijkste bij het kiezen van een programma is om rekening te houden met de leeftijd van de genodigden en de interesses van uw baby.

Aanbevolen: