Hoe Breng Je Een Vrijdagavond Door In 2017?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Vrijdagavond Door In 2017?
Hoe Breng Je Een Vrijdagavond Door In 2017?

Video: Hoe Breng Je Een Vrijdagavond Door In 2017?

Video: Hoe Breng Je Een Vrijdagavond Door In 2017?
Video: Настя / Nastya. Фильм. Лирическая Комедия 2024, April
Anonim

Veel mensen beginnen vanaf maandag te wachten op vrijdagavond, omdat het, net als een kleine vakantie, mensen voorbereidt op het komende weekendje weg. Om de vrijdagavonduren niet te verspillen, beschouw ze als een mini-weekend, waarna je twee hele dagen niet hoeft te werken.

Hoe breng je een vrijdagavond door?
Hoe breng je een vrijdagavond door?

instructies:

Stap 1

Het eerste dat in je opkomt na de laatste werkdag van de week, is om alle vrienden of familieleden te ontmoeten die al lang op hun beurt wachten. De gezellige "leiders" hebben in de regel geen vraag wat ze op vrijdag moeten doen, omdat hun telefoons altijd in contact staan en tijdens de lunch beginnen te rinkelen. Een luidruchtig feest geven thuis of in een nachtclub is een van de traditionele opties op vrijdag. Verzamel een gezelschap van 5-7 personen, bij voorkeur degenen die graag in het gezelschap van de rest van de gasten zijn, trek de mooiste outfit aan en ga naar de oprit.

Stap 2

Clubs kunnen worden vervangen door pizza thuis, games en wedstrijden. Als alternatief kun je een spel als dit spelen. Elk moet 7-10 beroemde persoonlijkheden op kleine strookjes papier schrijven. Ze verzamelen zich in een hoed en mixen, en de deelnemers worden in paren verdeeld. De essentie van het spel is dat de deelnemer, zonder te kijken, een vel papier met een naam pakt en de ander probeert uit te leggen wat voor beroemdheid hij heeft. De moeilijkheid en het plezier van het spel ligt in het feit dat er slechts 30 seconden worden gegeven voor de "uitleg", en het doel van het spel is om zoveel mogelijk helden te raden, in tegenstelling tot andere paren. Daarna wisselen de koppels van rol.

Stap 3

Ook kun je naar een gezellig koffietentje, naar het theater, de bioscoop, of een romantische avond met je wederhelft doorbrengen. Vrijdagavond is trouwens ook geschikt voor het maken van eerste dates. Nodig elkaar uit in je favoriete restaurants, of kijk juist waar je nog nooit bent geweest.

Stap 4

Het is een goed idee om het decor te maken voor een aanstaande weekendpicknick op vrijdag. Namelijk - om vrienden uit te nodigen, een kebab te marineren, een barbecue en een tent in te pakken. Als je niet zo van barbecueën in de natuur houdt, jezelf overgeeft om door muggen te worden opgegeten, ren dan naar het station, stap op een trein of forenzentrein en regel een korte trip naar een naburige stad of regio voor het weekend.

Aanbevolen: