Hoe Versier Je De Hal Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je De Hal Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Versier Je De Hal Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je De Hal Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Versier Je De Hal Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Hoe was het om 2 jaar lang samen te wonen? 2024, April
Anonim

Elke viering veronderstelt een goed humeur, en het nieuwe jaar is geen uitzondering. Voorbereiding op deze vakantie omvat het creëren van een geschikte setting, wat betekent dat de hal wordt versierd.

Hoe versier je de hal voor het nieuwe jaar?
Hoe versier je de hal voor het nieuwe jaar?

instructies:

Stap 1

Weef een slinger van ballonnen in de vorm van de woorden "gelukkig nieuwjaar" en hang deze aan het plafond. Maak het zelf of bestel bij gespecialiseerde bureaus grote figuren van de Sneeuwmaagd en de Kerstman van kleurrijke ballonnen. Plaats ze bij de ingang van de hal en verwelkom zo de gasten. Gebruik gelfolieballonnen in verschillende soorten en maten in je decoratie.

Stap 2

Koop een grote spar, plaats deze in het midden van de kamer en versier met slingers, regen, ballen, kegels, ijspegels en speelgoed. Kies ballen in twee kleuren, bijvoorbeeld goud en rood, wit en blauw, zilver en paars. Maak de boom besneeuwd met een speciaal gekochte fles met nieuwjaarskunstvorst, of gooi gewoon stukjes watten op de takken. Bevestig op sommige takken strikken gemaakt van veelkleurige linten. Zet een paar mooie lege dozen onder de boom, vastgebonden met linten en strikken om cadeaus van de kerstman te imiteren.

Stap 3

Hang een kerstkrans gemaakt van versierde dennentakken aan de deur. Zet een mand vol echte sparrenkegels op een prominente plek. Maak een boeket van sparren takken, versier het met bolletjes en "regen" en zet het op tafel in een vaas.

Stap 4

Knip sneeuwvlokken in verschillende vormen en maten uit zilver of wit papier en plak ze in een willekeurig patroon op de ruiten.

Stap 5

Hang gouden en zilveren klatergoud aan het plafond, evenals "regen", die meestal wordt gebruikt om kerstbomen te versieren.

Stap 6

Strek lichtslingers langs de muren en het plafond. Plaats kaarsen in de kamer, maar zo dat gasten ze tijdens het dansen niet aanraken, waardoor er brand kan ontstaan. Als de hoofdlampen uit zijn, zijn kaarsen en slingers aan de boom en langs de muren de enige lichtbron.

Stap 7

Drapeer muren, tafels en stoelen met vloeiende witte stof en versier de gordijnen met klatergoud of gouden sneeuwvlokken.

Aanbevolen: