Hoe De Kerstman Te Zijn In

Inhoudsopgave:

Hoe De Kerstman Te Zijn In
Hoe De Kerstman Te Zijn In

Video: Hoe De Kerstman Te Zijn In

Video: Hoe De Kerstman Te Zijn In
Video: Podcast Pieter Hoogenraad Waarom heet de Kerstman Claus? 2024, April
Anonim

De kerstman is ongetwijfeld het hoofdpersonage van de belangrijkste feestdag van het jaar. Geen enkele boom zou zonder de kerstman moeten, maar het is niet gemakkelijk om deze rol te vervullen om geliefden te plezieren. Om dit te doen, moet je niet alleen een pak naaien en een plechtige toespraak uit je hoofd leren, maar ook een psychologische stemming creëren die past bij de feestelijke sfeer van het nieuwe jaar.

Hoe de Kerstman te zijn in 2017
Hoe de Kerstman te zijn in 2017

Het is nodig

  • - rode mantel
  • - dichte rode stof
  • - watten of kunstbont
  • - Kerstboomregen
  • - houten stok
  • - gekleurd papier
  • - PVA-lijm
  • - plakband
  • - bereidheid om kinderen te amuseren

instructies:

Stap 1

Om een echte kerstman te zijn, zorg je voor de juiste uitstraling. Zoek hiervoor een lang rood gewaad of naai het van een voldoende dichte (om niet doorschijnende) rode stof. Naai een brede strook watten of, indien beschikbaar, bont rond de zoom, mouwen en kraag. Gebruik een brede strook stof versierd met een kerstboomregen als riem. Was of lijm sneeuwvlokken op het gewaad van de kerstman uit dezelfde regen voor de kerstboom.

Stap 2

Maak de staf van de kerstman door een lange stok te nemen (bijvoorbeeld van een dweil) en deze te plakken met gekleurd papier. Wikkel de kerstboomregen op het papier en zet het vast met tape op het personeel. Naai desgewenst wanten aan het pak in dezelfde kleur als de bontjas. Borduur sneeuwvlokken op de achterkant van de wanten. Naai bovendien van dezelfde stof en op dezelfde manier de tas waar de geschenken zullen zijn.

Stap 3

Maak een hoed van de restanten van stof en watten. Knip 4 brede driehoeken uit en naai ze aan elkaar tot een koepel. Was katoen of bont rond de randen van de hoed. Was kleine sneeuwvlokken op lege plekken. Maak de baard van de kerstman van wol of katoen. Begin met het maken van een baardpatroon uit een dunne stof door een gat voor de mond te maken. Gebruik PVA-lijm om kleine stukjes wol of watten op de stof te lijmen. Naai een elastiek aan de resulterende baard.

Stap 4

Nadat je het kostuum hebt samengesteld, begin je met het voorbereiden van het programma van de uitvoering. Als je een muziekinstrument bezit, bereid dan het lied "A Christmas tree was born in the forest" voor op uitvoering. Bereid ook een toespraak voor het publiek voor, afhankelijk van of het kinderen of volwassenen zijn. Spraak moet duidelijk, luid en vloeiend zijn. Bereid van tevoren verschillende wedstrijden voor, op basis waarvan u geschenken zult presenteren.

Stap 5

Bij het betreden van het terrein, begroet u alle aanwezigen en kondigt u plechtig uw aankomst aan. Verwijs naar de lange weg en vraag om te gaan zitten om te rusten. Richt je allereerst tot kinderen en probeer ze geliefd bij je te maken. Bezoek je oude dag en vraag de kinderen om je te vermaken - lees poëzie of doe een dansje. Speel tijdens deze stappen een melodie op een muziekinstrument of neurie het. Prijs de kinderen na afloop van de voorstelling, noem ze bij naam en geef ze cadeaus. Wens ze het allerbeste en vertrek, verwijzend naar andere dingen.

Aanbevolen: