Hoe Stel Je De Kerstman Voor?

Inhoudsopgave:

Hoe Stel Je De Kerstman Voor?
Hoe Stel Je De Kerstman Voor?

Video: Hoe Stel Je De Kerstman Voor?

Video: Hoe Stel Je De Kerstman Voor?
Video: Is de Kerstman bedacht door Coca-Cola? | NU.nl 2024, April
Anonim

De nieuwjaarsvakantie laat niemand onverschillig, vooral kinderen. Een kind heeft vertrouwen in wonderen nodig. Geef je kind de kans om zichzelf in een magische wereld te vinden, vertel hem over de kerstman, het sneeuwmeisje en hun goede daden.

Hoe stel je de kerstman voor?
Hoe stel je de kerstman voor?

instructies:

Stap 1

Het is genoeg voor een 2-3-jarig kind om zich de Kerstman voor te stellen als een vriendelijke tovenaar die geschenken aan kinderen brengt. Hij tovert sneeuw, vorst, sneeuwstorm en sneeuwstorm. Vader Frost woont in de stad Veliky Ustyug. Samen met hem wonen zijn kleindochter Snegurochka en assistenten daar. De kerstman komt op oudejaarsavond en laat cadeautjes achter voor alle kinderen. Hij heeft familieleden - Amerikaanse broer Santa Claus, Fransman Per Noel, Finse grootvader van Jelopukki. Elk van hen doet hetzelfde werk in hun eigen land - ze brengen geschenken voor alle kinderen voor het nieuwe jaar.

Stap 2

Er zijn andere wintertovenaars, bijvoorbeeld mevrouw Blizzard. Terwijl ze haar dekbed opblaast, vliegen de pluizen van de sneeuw. Ze helpt de kerstman. Er is ook de assistent Blizzard en de Fairy Snowflakes. De kerstman heeft een magische staf die alles wat hij aanraakt kan bevriezen. Als de kerstman door het raam blaast, wordt het raam bedekt met een prachtig ijspatroon. Als hij met zijn mouw zwaait, gaat het sneeuwen. De kerstman houdt ook de winter in de gaten zodat deze correct is - ijzig en besneeuwd. Soms valt de kerstman in slaap en dan valt er in de winter lange tijd geen sneeuw.

Stap 3

Om de Kerstman te laten weten wat hij aan wie moet geven, moet hij een brief schrijven. Het kan per post of via een computer worden verzonden. Of je kunt het gewoon op het raam zetten, en 's nachts halen de assistenten van de Kerstman hem op en brengen hem naar het paleis. Na het lezen van de brieven beveelt de Kerstman zijn assistenten om geschenken voor te bereiden. Zelfs als de kerstman de brief niet heeft ontvangen, zal hij toch een geschenk meenemen, omdat hij weet dat alle kinderen een geschenk willen ontvangen. Op oudejaarsavond stopt hij alle geschenken in zijn magische tas en reist hij door het land, waarbij hij geschenken onder de kerstboom achterlaat. Hij kan op een rendierslee, een sneeuwscooter of zelfs een auto rijden.

Stap 4

Sinterklaas vindt het ook leuk om cadeautjes te krijgen. Hij houdt vooral van tekeningen of knutselen over de winter. De kerstman zal nooit iets gevaarlijks geven, bijvoorbeeld een echte dinosaurus. Er zijn geschenken die hij alleen kan geven met toestemming van zijn ouders. Als mama en papa tegen zijn, zal de kerstman het niet geven. En bovendien kan hij één baby niet alles van de wereld geven, omdat andere kinderen geschenken van hem verwachten. Aangezien de Kerstman tijd nodig heeft om in alle steden geschenken voor te bereiden en uit te delen, kan hij niet naar elke kleuterschool komen voor een matinee. Daarom nodigt hij vóór het nieuwe jaar goede mensen uit om zijn helpers te zijn. Ze vertellen hem dan hoe de kinderen zich gedroegen tijdens de vakantie, wat hun kostuums waren, welke gedichten ze voordroegen.

Stap 5

Over een paar jaar, als je kind opgroeit en zich realiseert dat dit gewoon een mooie uitvinding is, een helder gevoel voor een vriendelijke tovenaar en deze heerlijke vakanties voor altijd in zijn ziel zullen blijven.

Aanbevolen: