Hoe Stel Je Doelen Voor Het Nieuwe Jaar?

Hoe Stel Je Doelen Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Stel Je Doelen Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Stel Je Doelen Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Stel Je Doelen Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Mijn PERSOONLIJKE DOELEN I Hoe stel je doelen? I Januari 2021 I Puur Jorieke 2024, April
Anonim

Ieder jaar stellen mensen zichzelf doelen, maar slechts weinigen slagen erin om de gewenste resultaten te behalen. Waarom gebeurt dit en hoe stel je de juiste doelen voor het komende jaar?

Sinterklaas gaat straks galopperen
Sinterklaas gaat straks galopperen

Zittend aan tafel, luisterend naar de toespraak van de president op tv, dachten we allemaal aan het volgende jaar. De een wil van uiterlijk veranderen, terwijl de ander meer wil verdienen, de ander denkt over het algemeen aan buitengewone veranderingen in de vastgestelde levensloop. Hoe komt het dat slechts een klein percentage van de mensen krijgt wat ze echt willen?

Het antwoord is simpel. Je hoeft alleen maar aan je doel te werken. Velen zullen zeggen: "Trivial". Waarom zijn je verlangens dan jaar na jaar hetzelfde? Want je moet constant op weg naar prestatie. Wil je afvallen? Begin voor jezelf te zorgen in plaats van donuts te eten. Wil je rijk worden? Begin dan vanaf 1 januari met het schrijven van je eigen businessplan, of genereer in ieder geval ideeën.

Schrijf je belangrijkste doelen op een stuk papier en houd het altijd bij de hand. Raadpleeg het als je denkt dat je bent afgedwaald. Vier de voortgang van je mijlpalen, deel het grote doel op in verschillende kleine taken (fasen) en volg blindelings hun bewoordingen. Raak niet ontmoedigd als je faalt. Falen staat gelijk aan ervaring.

Onthoud dat wonderen alleen gebeuren met degenen die constant aan zichzelf werken. Wil je hetzelfde blijven of een trede hoger klimmen?

Aanbevolen: