Hoe De US Open Tennis Championships Worden Gehouden

Hoe De US Open Tennis Championships Worden Gehouden
Hoe De US Open Tennis Championships Worden Gehouden

Video: Hoe De US Open Tennis Championships Worden Gehouden

Video: Hoe De US Open Tennis Championships Worden Gehouden
Video: Emma Raducanu vs Leylah Fernandez Highlights | 2021 US Open Final 2024, April
Anonim

De US Open Tennis Championships is de laatste van vier Grand Slam-toernooien. Sinds 1978 wordt de wedstrijd gehouden in New York in het National Tennis Center. BJ King. De officiële organisator van het toernooi is de United States Tennis Association.

Hoe de US Open Tennis Championships worden gehouden
Hoe de US Open Tennis Championships worden gehouden

Voor het seizoen 2012 lopen de US Open Tennis Championships van 27 augustus tot en met 9 september. De US Open (de officiële naam van het toernooi) wordt beschouwd als een van de meest prestigieuze competities ter wereld. Dat is de reden waarom op de banen van Flushing Meadows kinderlijke passies koken, waarvan de belangrijkste aanstichters de beroemdste namen in de tenniswereld zijn.

Als onderdeel van het jaarlijkse tennistoernooi worden er kampioenschappen gehouden in enkel- en dubbelspel voor dames en heren. Gemengde paren, junioren en tennisveteranen doen ook mee.

De US Open Tennis Championships zullen plaatsvinden op 18 openluchtbanen. De meest bekende zijn het Arthur Ash Stadium. Het kreeg zijn naam ter ere van de winnaar van het eerste gecombineerde toernooi (1968) Arthur Ashe. De tribunes van dit hof bieden plaats aan 23.000 toeschouwers. Op nog twee locaties zullen bezoekers ook hun idolen kunnen aanmoedigen, maar de andere vijftien rechtbanken bieden geen plaatsen voor bezoekers.

Helemaal aan het begin, in de US Open Tennis Championships, worden lotingen gehouden voor het bereiken van de ¼ finale. De eerste drie dagen van de competitie ontdekken de atleten "wie wie is" in voorbereidende wedstrijden in heren- en damescategorieën, evenals in paren. Het meest interessante begint in de kwart- en halve finale, wanneer de sterkste spelers onderling beginnen te vechten. De US Open staat bekend om onverwachte wendingen en sensaties, wanneer onbekende namen brutaal langs de grid naar de finale gaan en de titanen achterlaten.

De finales van de US Open Tennis Championships worden gehouden op de grote banen van de Flushing Meadows. Bij de dames vindt de eerste finale plaats. Op dezelfde dag worden de rivalen in de herenfinale bepaald, in een serieuze strijd om te beslissen wie naar de startgrid gaat om te strijden voor de hoofdprijs van het kampioenschap.

Het prijzengeld zal de deelnemers aan de US Open Tennis Championships zeker plezieren. In 2012 groeide het met 11% tot $ 25,5 miljoen. Winnaars van zowel de dames- als de herenfinale verdienen 1.900.000 dollar. Maar degenen die erin geslaagd zijn om alleen in de beginfase deel te nemen, zullen niet worden beroofd. De toernooiorganisatoren melden dat de prijzenpotten van de eerste en tweede ronde met respectievelijk 21% en 19% zijn gestegen.

Aanbevolen: