Hoe Volksfeesten Worden Gehouden In Suzdal

Inhoudsopgave:

Hoe Volksfeesten Worden Gehouden In Suzdal
Hoe Volksfeesten Worden Gehouden In Suzdal

Video: Hoe Volksfeesten Worden Gehouden In Suzdal

Video: Hoe Volksfeesten Worden Gehouden In Suzdal
Video: Suzdal - Diamant van de Gouden Ring | De mooiste stad van Rusland | Wat te zien in Soezdal 2024, Maart
Anonim

De geschiedenis van Soezdal is uniek. Er zijn veel interessante volksfeesten in de stad, waaronder Komkommerdag. Voor Suzdal zijn feestdagen, tradities en gebruiken van groot belang. De stad is geen industrieel centrum, er zijn geen fabrieken of fabrieken in. Suzdal staat open voor toeristen en reizigers die iets te zien en te genieten hebben in de stad.

Soezdal
Soezdal

Volksvakanties van de stad Suzdal

Suzdal is een stad die in elk opzicht uniek is. De stad leeft alleen in het toeristenseizoen, omdat er geen grote ondernemingen en fabrieken in zijn. Bewoners van de stad proberen op alle mogelijke manieren toeristen naar Suzdal te lokken, hiervoor gebruiken ze verschillende feestdagen, festivals en tradities.

Historische stad Suzdal

Suzdal heeft een enorm aantal bezienswaardigheden. Kortom, dit zijn kerken en kathedralen, die zich bij elke bocht bevinden. U kunt de kathedralen op elk moment bezoeken. De stad staat bekend om zijn openluchtmuseum, op het grondgebied waarvan er houten gebouwen zijn - kerken, boeren- en koopmanshuizen - gemaakt zonder een enkele spijker.

Museum voor Houten Architectuur
Museum voor Houten Architectuur

Het toeristische centrum van de stad is het centrale plein van de kathedraal, waar volksfeesten plaatsvinden en een bazaar wordt georganiseerd. Het is op het grondgebied van het plein dat een groot aantal evenementen plaatsvindt.

Komkommer Festival

De komkommer is het symbool van de stad. Inwoners van de stad denken dat zij de eersten zijn die komkommers gaan telen. Daarom organiseren ze, nadat ze begin juli de eerste oogst hebben geoogst, een vakantie. Op het centrale plein proef je allerlei soorten komkommers: gepekeld, gepekeld, vers. De dag van de komkommer is dol op de bewoners en gasten van de stad. Dit is echt een nationale feestdag, met als middelpunt de enorme komkommer Rassolovich.

Komkommer Rassolovich
Komkommer Rassolovich

Laptya vakantie

Laptya is een even interessante volksvakantie in Suzdal. Op deze dag, op de kermis in het stadscentrum, weven naaisters bastschoenen en worden er sportwedstrijden gehouden waaraan iedereen kan deelnemen. Bij alle soorten wedstrijden nemen gasten deel aan bastschoenen.

Suzdal is een veelzijdige stad, bezoeken, wat betekent een duik nemen in het Russische verleden, de geschiedenis van onze staat leren kennen en een idee krijgen van zijn volksfeesten en tradities.

Aanbevolen: