Hoe Het Griekse Festival In Barcelona In Zal Worden Gehouden

Hoe Het Griekse Festival In Barcelona In Zal Worden Gehouden
Hoe Het Griekse Festival In Barcelona In Zal Worden Gehouden

Video: Hoe Het Griekse Festival In Barcelona In Zal Worden Gehouden

Video: Hoe Het Griekse Festival In Barcelona In Zal Worden Gehouden
Video: Barcelona 😫 2024, April
Anonim

Festival Grec of Festival Grec de Barcelona is een internationaal festival van theater, dans, muziek en circuskunst dat voor de 36e keer in Barcelona plaatsvindt. Deze viering van hedendaagse kunst trekt miljoenen toeristen, bekende culturele figuren en politici van over de hele wereld naar Spanje.

Hoe het Griekse festival in Barcelona in 2012 zal worden gehouden
Hoe het Griekse festival in Barcelona in 2012 zal worden gehouden

Festival Grec de Barcelona werd geboren in de jaren 70 van de vorige eeuw. Het kreeg zijn naam ter ere van het "Griekse Theater", gelegen op de berg Montjuic, waar de eerste uitvoering van een groep artiesten plaatsvond. Aanvankelijk werden de voorstellingen uitsluitend in dit openlucht amfitheater gehouden, maar tegenwoordig kan het Griekse Theater het veelbewogen programma van het festival simpelweg niet accommoderen.

Aanvankelijk was de belangrijkste missie van het festival het ondersteunen en promoten van Catalaanse artiesten, maar nu wordt "El Grec" een steeds internationaler evenement. Veel muzikanten, dansers en acteurs uit andere landen in Europa, Japan, China en de Verenigde Staten van Amerika komen in 2012 naar Barcelona voor dit culturele festival.

In 2012 vindt het Griekse festival plaats van 1 juli tot 31 juli. Dit beroemde culturele evenement wordt geopend met een feest met gratis toegang en vurige beats van Canteca de Macao en La Troba Kung-Fú. De dans wordt begeleid door een spetterend optreden van Theater Tol uit Antwerpen.

Festival "Grek" zal zijn bezoekers verrassen met de meest langverwachte premières. L'ànima del Bus theatervoorstelling van Catalaanse artiesten, Franse dansshow Body Remix / Goldenburg Variations van Marie Chouinard, Catalaanse rumba, circusvoorstellingen van Cabarets de Circ, openluchtfilmvertoningen, kunstworkshops voor kinderen en nog veel meer… In totaal vinden er in het kader van het Griekse festival in 2012 68 fantastische shows plaats, waarvan 34 als wereldpremières aangekondigd. U kunt kennis maken met het gedetailleerde programma van het festival, dat over een paar dagen begint, op de officiële website van het Festival Grec de Barcelona. Daar vind je ook informatie over tickets en de voorwaarden om ze te kopen.

Aanbevolen: